Campania Vis by Bien Savvy, o surpriza pentru viitoarele mirese

Poza-Bien-SavvyCu ocazia sarbatorii Sfintei Marii si deschiderii sezonului de nunti, Bien Savvy le face o surpriza viitoarelor mirese. Vineri, 16 august, si sambata, 17 august, esti asteptata in magazinele Bien Savvy pentru o sesiune de rasfat pentru care trebuie sa te programezi.

Rochia saptamanii in magazinele Bien Savvy este superbul model SWEET LOVE din colectia LOVE STORY 2013, ce imbina cu succes traditionalul si modernul, un model pentru mireasa versatila. Rochia creata din dantela si tul, cu broderii pretioase demne de o regina si trena, aminteste de nuntile caselor regale.

      Astfel, esti asteptata in magazinele Bien Savvy din Bucuresti, Constanta si Cluj, sau la Atelier Bien Savvy. Te rugam sa iti faci o programare din timp ca atentia sa iti fie dedicata in totalitate. Iata numerele de telefon la care iti poti face programari: Bucuresti: 0757 370 108, Constanta: 0757 825 185 si Cluj: 0757 415 563. Pentru mai multe detalii despre campania VIS by Bien Savvy, accesati pagina de Facebook Bien Savvy.

 

Text: Ruxandra Raica