Când arta se mută pe unghii

Dacă ești gata pentru ceva cu adevărat îndrăzneț, iată tendințele unghiilor mai creative din toamna- iarna 2020, care au prezentat atât modele complexe, cât și simple. Nu trebuie neapărat să fii Picasso pentru aceste modele, ci ai nevoie doar de puțină îndemânare.


French Variation

O manichiură french este o alegere clasică și atemporală, care nu a lipsit nici de pe podiumuri, dar nu a constituit una dintre tendințele unghiilor din toamna anului 2020, așa cum e, ci a avut diferite modificări.

La Moschino, Miss Pop a creat o variantă distractivă și colorată pe o mani french, cu unghiile pictate într-un pastel frumos și vârfurile date cu alb. Unghiile de inspirație franceză de la Rodarte aveau o vibrație vampirică, cu un model fumuriu acoperit cu linii magenta care amintesc de sânge aplicat pe vârfurile unghiilor nude.

Half-Moon

Manichiurile cu jumătate de lună (uneori denumite și french with a twist) sunt moderne și distractive astfel încât să se poată încadra la orice ținută și context social.

Semi-luna de la Veronica Beard era creată dintr-o mică linie lângă patul unghial alături de roșu intens și cald de-a lungul restului unghiei. Jumătatea lunii de la Colecția Brock a fost chiar mai simplă.

În cele din urmă, cele mai spectaculoase unghii cu semi-lună erau la Halpern, unde formele stiletto vopsite negru intens erau pictate cu o dungă de sclipici de-a lungul cuticulei.

Semi-lună asimetrică

Ne-a plăcut, de asemenea, adoptarea actualizată și asimetrică a manichiurilor cu semi-lună pentru tendințele unghiilor din toamna – iarna 2020. Designul de la 16Arlington, care a inclus roșu lucios aplicat pe vârfuri și de-a lungul părților laterale, a fost numit în mod adecvat „swoop”. Am observat un design similar cu swoop la Prabal Gurung, dar de data aceasta cu roșu intens aplicat pe unghii stiletto.

Aplicații și piercing-uri pentru unghii

Aici ai posibilitatea să alegi orice aplicații pentru unghii, de la pietricele la mărgeluțe și chiar piercing-uri care atârnă. Astfel de aplicații au fost văzute la Monse, Lela Rose, Simone Rocha.  

Messy Metallics

Vopsirea unghiilor într-o nuanță metalică nu este nimic neobișnuit, dar artiștii au obținut permisiunea de a deveni puțin dezordonați ieșind în afara unghiei pentru tendințele unghiilor din toamna – iarna 2020-2021.

Unghiile de la Preen păreau goale, cu câteva pete de vopsea aurie în jurul patului unghial. La Marni, părea că degetele au fost scufundate în sclipici argintiu sau auriu pentru un aspect metalic cu acoperire totală.

Text: Iulia Mirică

Sursă: glowsly.com