Cantareata Lily Allen a nascut o fetita

Cantareata Lily Allen a nascut o fetitaCantareata Lily Allen a nascut vinerea trecuta (25 noiembrie) o fetita, care este si primul copil al cuplului Lily Allen (actuala Cooper) si Sam Cooper. Cei doi s-au casatorit in luna iunie a acestui an si nu au vrut sa dezvaluie inca numele fetitei. Desi in trecut Lily, in varsta de 26 de ani, a avut ceva probleme, pierzand doua sarcini, acum vedeta este foarte fericita si se simte binecuvantata.

Cantareata a vorbit de mai multe ori despre dorinta sa de a-si intemeia o familie si de a duce o viata linistita, declarand de asemenea ca nu vrea sa ramana pentru totdeauna in lumina reflectoarelor, preferand sa devina o femeie de casa.

Lily Allen este cantareata si compozitoare, originara din Anglia, iar primul sau album lansat in anul 2006 si intitulat Alright, Still, i-a adus artistei nominalizari in cadrul premiilor Grammy si nu numai.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 30th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate