Cantareata Lily Allen este din nou insarcinata

1339597063_lily_allen_1920x1440_02_starsvip_ruFrumusica Lily Allen si sotul ei, Sam Cooper, care au devenit parinti pentru prima data in luna noiembrie a anului trecut, se pare ca vor deveni din nou parinti in luna decembrie a acestui an si sunt extrem de incantati de veste. O sursa a declarat pentru publicatia Sunday Mirror ca Lily le-a spus prietenilor apropiati ca este foarte fericita, ca a fost o surpriza atat pentru ea cat si pentru Sam, insa le place sa fie parinti si isi doresc sa isi mareasca familia.

Cei doi s-au casatorit in luna iunie a anului trecut dupa o relatie de doi ani de zile. Se pare ca toata lumea este surprinsa ca Sam si Lily s-au hotarat sa aiba un al doilea copil atat de repede, iar pana acum s-au descurcat exemplar in ceea ce priveste cresterea micutei Ethel Mary. Lily, in varsta de 25 de ani, s-a declarat surprinsa de faptul ca nimeni nu a observat ca deja a inceput sa i se vada burtica, mult mai repede decat la sarcina anterioara.

Cantareata se pare ca avea de gand sa revina la cariera ei pop, cel putin asta spunea cu ceva timp inainte da aflarea vestii.

 

Text: Ruxandra Raica