CANTAREATA LUMINITA ANGHEL A NASCUT AZI UN BAIETEL

-0a0a0aluminita-anghel4Cantareata Luminita Anghel este in culmea fericirii. Artista si sotul ei, Silviu Dumitriade, au simtit astazi, la ora 9.45, bucuria venirii pe lume a primului lor copil. Baietelul a primit nota 10 la nastere (scor APGAR), masoara 48 de centimetri si cantareste 2.650 de grame. Sarcina a fost una fara complicatii. 

Echipa de medici care a asistat la nastere este formata din:

 

  • Dr. Cezara Bucur, medic primar Obstetrica – Ginecologie;
  • Dr. Melihan Bechir, medic primar Obstetrica – Ginecologie;
  • Dr. Radu Dumitrescu, medic specialist Anestezie – Terapie intensiva;
  • Dr. Mihaela Scheiner, medic specialist Neonatologie.

 

Spitalul corespunde celor mai inalte standarde occidentale, fiind in acest moment unul dintre cele mai moderne din Europa. Desfasurata pe patru nivele, maternitatea beneficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite in prezent in spitalele de profil din Franta si Germania pentru asigurarea unei nasteri in cele mai sigure si moderne conditii. Viitoarele mamici isi pot, astfel, alege pozitia in timpul nasterii – in picioare, lateral, pe scaun, in apa sau pe uscat, in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale.

 

Maternitatea poate asigura atat interventiile de rutina specifice, pe cale vaginala sau obstetricala, cat si interventii histeroscopice sau laparoscopice, interventii nemutilante pe san, in caz de cancer, abordarea moderna interdisciplinara cu specialisti din tara si din strainatate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital si a incontinentei de urina (cu implanturi tolerate biologic) pe cale vaginala sau abdominala. Pe langa aparatura de ultima generatie, noile tehnici de gestionare a durerii si personalul calificat, noua maternitate REGINA MARIA aduce in Romania concepte moderne de design, punand accentul pe crearea unei atmosfere linistite prin terapie de culoare care sa ofere confort vizual si caldura spatiului.

 

Text: Andreea Popescu