Capricorn: gaseste-ti perechea in functie de zodie!

de-ce-iubim-capricorniiDe ce iubim Capricornii? Pentru ca sunt demni de incredere si loiali, strategi, nascuti sa fie lideri. Dar cum putem convietui cu acestia, cand sunt obsedati de control?

Capricorn cu Berbec: Au o multime de lucruri pe care trebuie sa le invete unul de la celalalt. Capricornul iubeste schimbarile pe care relatia cu un Berbec le poate face in viata sa. Dar, inainte sa o ia la fuga, trebuie sa invete sa mearga la pas.

Capricorn cu Taur: Sunt pe aceeasi lungime de unda si vor gasi chestii care sa ii uneasca tot timpul. Isi petrec timpul liber impreuna, se admira si se inteleg. Sunt parteneri de cursa lunga amandoi si atunci relatia poate deveni durabila.

Capricorn cu Gemeni: O mare diferenta intre energii. Totusi, interesul unuia pentru celalalt este intrigant.

Capricorn cu Rac: Semne contrare, pot gasi solutii la problemele lor, cat timp isi doresc sa le rezolve.

Capricorn cu Leu: Daca isi unesc dorintele si lucreaza amandoi la implinirea lor, pot reusi orice. Dar ambii doresc sa preia conducerea, si pana cand unul dintre ei nu va renunta, relatia nu va functiona.

Capricorn cu Fecioara: Trebuie doar sa isi promita ca vor fi intotdeauna impreuna. Restul se va rezolva de la sine, cat timp sunt hotarati sa fie impreuna.

Capricorn cu Balanta: Pot functiona impreuna numai prin compromisuri. Viata lor impreuna va fi un lung sir de promisiuni si de dezamagiri.

Capricorn cu Scorpion: Ambii doresc sa fie in control si sa aiba ultimul cuvant. Oare care va castiga?

Capricorn cu Capricorn: O legatura puternica, de nezdruncinat.

Capricorn cu Varsator: Exista o oarecare fascinatie, insa nu pot supravietui doar cu ea. Trebuie sa lucreze pentru a se conecta la o relatie de lunga durata.

Capricorn cu Pesti: Nevoi diferite, dar se pot adapta. Misterios este cuvantul care le va caracteriza relatia.

Text: Alina Lupa