Care este motto-ul dupa care se ghideaza vedetele autohtone?

In principiu, toti oamenii au un anume slogan dupa care se ghideaza in viata sau preiau un motto semnificativ pe care il transforma in calauza. De multe ori, in momentele de cumpana, cand nu stim ce decizie sa luam, fie apelam la acel citat care ne reprezinta si-i urmam sfatul, fie ne lasam pe mana intuitiei. Acelasi lucru il fac si vedetele noastre, care, nu numai ca sunt, fiecare in parte, adeptele unui slogan sau motto, dar, in plus, isi asculta si vocea interioara si, pentru a beneficia de lucrurile dorite in viata lor, aplica legea atractiei si a gandirii pozitive.

 Viseaza! Zambeste! Traieste!

Ioana Maria Moldovan, prezentator tv: “Zambeste, viata este frumoasa! Indiferent de incercarile prin care ne face sa trecem, toate au un scop si noi trebuie sa stim sa ne revenim si sa mergem mai departe cu zambetul pe buze.”

Alexandra Badoi, prezentator tv: “Viseaza si crezi in visele tale!”

Annes, artist: “Ma ghidez dupa lucrurile pe care le traiesc in prezent. Asta incerc zi de zi: sa las in spate trecutul, sa traiesc in prezent si sa nu ma gandesc la viitor prea mult!”

Dana Savuica, vedeta tv: “Oh, God! Sloganul meu in viata este: Carpe Diem!”

Ilinca Vandici, prezentator tv: “Fara copilul din tine esti un adult pierdut! Alt slogan dupa care ma ghidez este: Nimic nu este posibil daca nu crezi cu adevarat in ceva!”

Adina Galupa, actrita: “Daca viata nu are suisuri si coborasuri inseamna ca esti un om mort!”

Cristina Cioran, actrita: “Sloganul meu este: Zambeste azi ca maine s-ar putea sa fie de ras!”

Andreea Ibacka, actrita: “Desi suna mai bine in engleza, o sa incerc sa-l traduc in romana: Mi-ar placea ca uneori sa gandesc ca un barbat.”

 

Vedetele aplica gandirea pozitiva si legea atractiei

Alexandra Badoi, prezentator tv: “Da, cred in legea atractiei. Pana la urma este si o explicatie fizica: daca iti doresti ceva foarte mult, evident ca gandindu-te mereu la dorinta ta, gasesti si solutia pentru a o indeplini.”

Annes, artist: “Gandirea pozitiva are impact asupra mea. Am testat-o! De cate ori ma simt rau incerc sa-mi spun cat mai multe lucruri frumoase despre mine si sa ma motivez. Gandirea pozitiva chiar ajuta!”

 

Intuitia, un ghid in viata

Annes, artist: “Ar trebui sa ne ascultam intuitia, pentru ca se spune ca intuitia este vocea lui Dumnezeu dar, sa fiu sincera, nu o ascult de fiecare data si gresesc, pentru ca vocea aceea interioara chiar te ghideaza si te duce unde trebuie daca stii sa o asculti.”

Andreea Banica, artist: “Intotdeauna mi-am ascultat intuitia dar am si momente in care intuitia mea nu este atat de buna si atunci am persoane dragi langa mine care ma ghideaza.”

Cristina Cioran, actrita: “Daca n-ar fi intuitia mea care este extraordinara, cred ca as fi intr-un loc in care nu m-as simti confortabil. Da, imi ascult intuitia!”

 

Optimism versus pesimism

Ioana Maria Moldovan, prezentator tv: “Sunt optimista pentru ca fiecare trebuie sa aiba un pic de optimism si un pic de speranta, doar asa putem sa credem intr-un viitor mai bun!”

Adina Galupa, actrita: “In principiu sunt optimista. Eu sper ca sunt realista, dar am observat ca de cele mai multe ori sunt inclinata spre optimism. Nu este un lucru foarte inteligent sa fim optimisti pentru ca am observat, la mine, de exemplu, ca de foarte multe ori ajung sa fiu dezamagita. Dar, pentru ca sunt optimista, imi zic ca data viitoare o sa fie mai bine!”

 

Text: Madalina Manole