Care este tara in care femeile isi insala partenerii?

shutterstock_69711058Credeai ca femeile din Romania insala cel mai mult? Constat cu bucurie, dat fiind ca si eu sunt femeie, ca, in urma unui sondaj, a reiesit faptul ca femeile din Ghana (Africa) si cele din Thailanda (Asia) isi insala cel mai mult partenerii de viata.

Sondajul a fost realizat de Durex, compania producatoare de prezervative, pe 290.000 de femei din 36 de tari.

Conform sondajului, se pare ca 33% dintre femeile din Moscova (Rusia) isi insala partenerii de viata, un procent ceva mai mare comparativ cu Singapore (Asia de Sud-Est), unde doar 19% dintre femei isi cauta alinarea si in alte brate decat cele ale partenerilor de viata.

Conform relatarilor tabloidului “Star Online”, se pare ca locul trei il ocupa femeile din Malaezia (Asia de Sud-Est) cu un procent de 39%.

Locul doi il ocupa Thailanda cu un procent de 59% de femei care insala, iar locul intai ii revine Ghanei (Africa) cu un procent mai mare de jumatate, respectiv 62%.

Acelasi studiu a clasat si femeile din Singapore si Hong Kong pe locuri fruntase, cu o medie de 16 parteneri sexuali in timpul vietii.

Acum ca studiul a adus dovezi clare in ceea ce priveste tara cu cele mai multe femei care insala si ca Romania nu se afla in clasament, puteti trai fericiti pana la adanci batraneti alaturi de persoana iubita. 

 

Text: Andreea Popescu