Care sunt vedetele din Romania cu peste un milion de followeri pe Instagram?

Chiar daca a aparut TikTok si apar tot felul de schimbari in Social Media, Instagram-ul in Romania ramane in continuare o forta si un canal unde gasim majoritatea vedetelor autohtone. O sa observam un trend interesant, si anume ca vedetele din show-biz sau cantaretii de la noi se amesteca cu influencerii din zona social media si creatorii de continut de pe youtube.Inna a ajuns la aproape 6000 de postari si peste 2.6 milioane de followeri

Are fotografii cu zeci de mii de impresii si reactii, dar una dintre cele mai populare imagini a strans peste 110.000 de like-uri si peste o mie de comment-uri.

Antonia are aproape 550 de postari si peste 2 milioane de followeri

Are un engagement bun la postari si are fotografii cu peste 100.000 de like-uri. In aceasta fotografie a strans de exemplu peste 110.000 de reactii si aproape 400 de comentarii.

Delia are aproape 18.000 de postari si peste 1.8 milioane de followeri

Delia e practic indragostita de Instagram, are zilnic zeci de storie-uri si posteaza cat de des poate despre show-urile ei, despre calatorii sau imagini din cadrul filmarilor pentru clipuri.

Andra are peste 1.500 de postari si peste 1.8 milioane de followeri

Chiar daca nu posteaza foarte des pe Instagram, Andra si-a castigat notorietatea datorita emisiunii Romanii au Talent dar si datorita proiectelor sale muzicale atat in zona pop cat si in zona de muzica populara.

Nicole Cherry are aproape 4.000 de postari si peste 1.5 milioane de followeri

Nicole Cherry este cea mai tanara prezenta in acest top. La doar 20 ani, Nicole a reusit sa impresioneze cu muzica ei si sa isi castige rapid fani.

Smiley are aproape 2.000 de postari si peste 1.3 milioane de followeri

Smiley a reusit sa creasca pe Instagram pe deoparte datorita rolului sau de prezentator in cadrul Romanii au Talent dar si datorita proiectelor sale muzicale in cadrul studioului Ha-Ha-Ha Production.

Alina Eremia are peste 2.000 de postari si peste 1.3 milioane de followeri

Alina Eremia a reusit sa creasca repede pe Instagram datorita hit-urilor sale si prezentei la diferite evenimente. Este o prezenta constanta in lumea show-biz-ului si posteaza pe contul sau imagini cu ea de la filmari sau din diferite calatorii.

Dorian Popa are o suta de postari si peste 1.3 milioane de followeri

Dorian Popa este una dintre cele mai noi prezente pe Instagram, dar cu toate aceasta a reusit sa isi capitalizeze rapid o comunitate de milioane de fani. Este cunoscut datorita hit-urilor sale si prezentelor din diferite emisiuni tv.

Ruby are aproape 3.000 de postari si peste 1.1 milioane de followeri

Ruby a reusit sa capete notorietate datorita melodiilor sale si prezentelor in diferite emisiuni si show-uri tv.

Adelina Pestritu are aproape 8.000 de postari si peste 1.1 milioane de followeri

Adelina Pestritu este prima femeie din top care n-are legatura cu muzica si care si-a castigat popularitatea datorita emisiunilor TV si prin prestatia ei la diferite evenimente mondene.

Bromania are peste 3.000 de postari si peste un million de followeri

Bromania e prima persoana din top de sex masculine care n-are legatura cu scena si show-urile muzicale, dar el este cunoscut datorita montajelor sale de pe youtube si proiectelor multimedia alaturi de agentia WeGlobal.

Sursa foto: Instagram

Autor: Bogdan Daradan