Carla’s Dreams si INNA au lansat videoclipul piesei P.O.H.U.I.

inna - pohuiAseara, INNA a lansat videoclipul pentru piesa “P.O.H.U.I.”, o colaborare cu Carla’s Dreams, un proiect muzical din Republica Moldova, ai carui membri considera ca “unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relatiile pe care le-am creat cu ascultatorii nostri si capacitatea noastra de a ramane cu mainile dezlegate si gandirea libera in ceea ce facem”.

Povestea colaborarii dintre INNA si Carla’s Dreams a inceput in urma cu cateva luni, cand ea a ascultat “P.O.H.U.I.”, i-au placut foarte mult ideea, mesajul si starea piesei si si-a dorit sa cante impreuna cu acestia. Ei au fost incantati de propunere si au venit in Romania sa inregistreze piesa impreuna si sa discute despre filmarea videoclipului.

Inregistrarile au avut loc la Bucuresti, in studioul baietilor de la The Farmers (echipa de producatori formata din Andrei Prodan si Claudiu Ursache, cei care au facut piesa“Jameia”, single-ul precedent al Antoniei), si tot aici a avut loc filmarea videoclipului pentru partea in care apare INNA, adaptare la versiunea originala.

In aceasta perioada, INNA isi promoveaza cel de-al treilea album, “Party Never Ends”, in Europa si se pregateste de primul promo turneu in Japonia.

Click pe link pentru a asculta piesa Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I.

Text: Andreea Popescu