Carmen Bruma: “Mi-as fi reprosat toata viata daca nu as fi nascut natural.”

Carmen Bruma este cel mai bun exemplu de vointa si de frumusete. Spunem asta deoarece la mai putin de 3 luni de la nastere se poate mandri cu un  fizic de invidiat. Kilogramele acumulate in timpul sarcinii nu au fost o povara pentru frumoasa realizatoare TV, aceasta reusind sa ajunga in timp record la formele care au consacrat-o. Cum a reusit aceasta performanta, cat de tare a schimbat-o maternitatea si cum isi indeplineste Mircea Badea rolul de tatic, aflati in randurile de mai jos.Tonica: Te rugam sa ne dezvalui care este secretul siluetei tale perfecte.

Carmen Bruma: In perioada sarcinii am avut o dieta personalizata, pe care mi-am conceput-o singura. Am facut si foarte mult sport in toata aceasta perioada si astfel am reusit sa iau un numar de kilograme ideal, adica 10 kg. Mi-am reluat antrenamentele la 6 zile dupa nastere, iar acum fac antrenament de fiecare data cand merg cu Vlad in parc si merg zilnic. Am o alimentatie foarte atent controlata si echilibrata. Mai am putin pana imi revin chiar la forma fizica pe care o aveam inainte, dar cred ca lucrul acesta se va intampla in foarte scurt timp.

T: Ai avut pofte in timpul sarcinii? Cum le-ai facut fata?

Carmen: Nu, n-am avut si cred ca asta cu poftele este un rasfat inventat de femeile care-si doresc sa manance si sa aiba o scuza pentru asta.

T: Cum a fost nasterea?

Carmen: Nasterea a fost dificila, a fost mai grea decat mi-am imaginat dar a trecut si suntem sanatosi. Mi-ar fi parut rau daca n-as fi reusit sa nasc natural, mi-as fi reprosat probabil toata viata ca n-am fost suficient de tare pentru asta.

T: Stiu ca Vlad este prea mic acum, dar, totusi, cu cine seamana?

Carmen: Toata lumea spune ca seamana foarte mult cu Mircea. E leit Mircea!

T: Mircea te ajuta? Schimba scutece?

Carmen: Cred ca masura grijii unui tata nu sta neaparat in schimbatul scutecelor. E nevoie de cineva care sa le si cumpere, nimeni nu se gandeste la asta. El se pricepe foarte bine la acest capitol. (rade)

T: Ce calitati iti doresti sa mosteneasca de la Mircea?

Carmen: Simtul umorului, simtul datoriei si ochii verzi.

T: Aveti o bona sau va ocupati doar voi doi de cresterea micutului?

Carmen: Avem cea mai buna bona din lume: mama mea si bunica lui. Ma ajuta foarte mult, nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Avem ajutoare si ne ajuta foarte mult si parintii lui Mircea. Nu ne plangem la acest capitol, nu suntem singuri.

T: Ce s-a schimbat in tine de cand ai devenit mama?

Carmen: S-a schimbat totul!(rade) S-a schimbat viata mea cu totul. S-au inversat prioritatile, dar nu ma plang. Eu zic ca ma adptez destul de bine.

 

Text: Madalina Manole