Carmen Calin ne reprezinta la concursul “Top Model Worldwide”

 MG 9423Carmen Calin, una dintre actritele noii generatii, se bucura de foarte multa atentie peste hotare. In urma unui casting riguros pe care l-a dat la Londra, talentata romanca a ajuns in finala uneia dintre cele mai renumite competitii mondiale – „Top Model Worldwide”.

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat aceasta competitie este organizata pentru manechine profesioniste, iar juriul ce selecteaza concurentele din lumea intreaga foarte rar accepta fete care nu activeaza in domeniu. Aflata la a 7-a gala, competitia din acest an se va desfasura la Hilton Metropole din Londra pe data de 13 aprilie.

Pe tanara actrita o puteti sustine in aceasta competitie cu un vot pe pagina oficiala a competitiei: http://www.topmodelworldwide.com/#/carmen-c/4570962857. Carmen a jucat in Romania in mai multe lung- si scurtmetraje printre care mentionam rolul episodic din serialul „Las Fierbinti” de pe ProTv si rolul principal din scurtmetrajul „Antonel Scarlat”.

“A fost o surpriza si pentru mine aceasta participare, recunosc ca nu ma asteptam, dar mi-am dorit sa mi se intample asta”, a declarat Carmen Calin.

Text: Ruxandra Raica