Carmen Negoita, in atentia presei americane la New York Fashion Week

carmen negoita ny press 1Datorita activitatii sale ca fashion blogger, dar si datorita pasiunii pe care o are pentru moda,  Carmen Negoita a reusit ca, in doar cateva luni de activitate, sa devina cunoscuta la New York. Timp de 10 zile, fashionista a luat parte la prezentari de moda sustinute in cadrul evenimentului New York Fashion Week. Imbracata ca o adevarata fashion icon, Carmen Negoita a atras atentia cu tinutele vestimentare de senzatie in special datorita palariei tip arlechin, realizata de designerul roman Gabriela Dumitran.

Aparitiile sale au starnit interesul fotografilor si bloggerilor din New York, ajungand astfel pe site-uri si bloguri de fashion si chiar pe agentii de presa internationale.

        La New York, Carmen Negoita a participat la mai multe petreceri exclusiviste, printre care si la cea organizata de Jeremy Scott, unde a ajuns si celebrul blogger Perez Hilton.

„New York-ul este acum, in preajma festivalului de moda, fascinant. Am intalnit oameni foarte interesanti, am socializat cu alti bloggeri sositi din alte orase americane, dar si din Europa. Erau cu totii uimiti cand auzeau ca am batut atata drum pentru festivalul de moda”, declara Carmen Negoita.

Datorita vestimentatiilor realizate de Razvan Firea cu creatii Ermanno Scervino, Zara, Top Shop si accesorii Be&D, Alexander McQueen, Dior, Alla Syrbu, Gabriela Dumitran, Gabriela Atanasov, Miu Miu sau Louis Vuitton, fashionista a reusit sa impresioneze placut la New York.

Carmen Negoita este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de fashion din Romania, realizand saptamanal pictoriale de moda pentru www.carmennegoita.com.

 

Text: Andreea Popescu