Carmen Negoita, interviu pentru presa internationala in cadrul London Fashion Week

Carmen Negoita, interviu pentru presa internationalaFashion bloggerul Carmen Negoita, prezenta la London Fashion Week, a acordat un interviu pentru Associated Press, preluat de Washington Post, Daily Mail, Yahoo News si Miami Herald. Carmen Negoita a impresionat prin outfitul ei cu tenta retro, compus din fusta Asos, bluza Moschino, accesorizat cu pantofi Moschino, plic Christian Louboutin si palarie Gabriela Dumitran.

Intrebata cum poate sa reziste temperaturilor scazute intr-o astfel de vestimentatie, iata ce a declarat Carmen: „Daca vrei sa arati bine, trebuie sa faci si sacrificii. La urma urmei, vorbim doar de o saptamana. Nu ma imbrac astfel zilnic. Este pentru spectacol”. In plus, Carmen sustine ca adevaratul show poate fi in afara prezentarilor, pe strada, acolo unde se aduna fashion bloggeri si tineri pasionati de moda care isi etaleaza tinutele mai mult sau mai putin extravagante.

Asadar, iata ca dupa New York Fashion Week si Barcelona Fashion Week, Carmen Negoita este singurul fashion blogger din Romania invitat la 10 show-uri de moda in cadrul renumitului London Fashion Week, si chiar ca avem cu ce sa ne mandrim. Carmen a realizat pentru blogul sau peste 100 de editoriale foto, prin intermediul carora cititorii sunt informati asupra trendurilor.

 

Text: Ruxandra Raica