Casa in care sotia lui Donald Trump se simte ca o regina: traieste intr-un palat din aur si marmura!

deschidere-foto-1-melania_resultNoul cuplu prezidential american este unul extrem de controversat si de criticat in presa internationala. Inclusiv penthouse-ul din Manhattan, New York, in care Donald si Melania Trump locuiesc, situat la etajul 66 al cladirii Trump Tower, este considerat de multi o dovada a prostului gust si a opulentei.

Melania Trump a realizat de-a lungul timpului mai multe sedinte foto in locuinta extravaganta, intinsa pe trei etaje, din turnul rezidential impunator care ii apartine sotului ei.

ksbdjasPenthouse-ul are o priveliste incredibila spre Central Park, inima verde a Manhattanului, si o multime de detalii pretioase suflate cu aur de 24 de carate sau realizate din marmura de cea mai buna calitate.

Apartamentul impunator a fost realizat in stilul Ludovic al XIV-lea de Angelo Donghia, un cunoscut designer de interioare american, conform publicatiei idesignarch.com. Usa de la intrarea in penthouse este incrustata cu aur si diamante, multe dintre elementele de decor sunt opere de arta, iar pe tavanul din zona principala a locuintei sunt pictate scene din mitologia greaca.

Coloane de marmura sunt prevazute din loc in loc, ceea ce ii ofera penthouse-ului un aer de muzeu. Fotoliile sunt aurite, la fel ca multe alte obiecte de decor sau finisaje din apartament.

foto-3-melania_resultLocuinta din Manhattan a fost evaluta la 100 de milioane de dolari, iar dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale, pe retelele sociale au aparut nenumarate bancuri despre Casa Alba, care, probabil, arata ca o cocioaba in comparatie cu penthouse-ul noului presedinte american.

Text: Oana Baltoc

Sursa foto: Google Images