Casper Smart, noul iubit al divei latino Jennifer Lopez, isi declara iubirea pe Twitter

Casper Smart, noul iubit al divei latino Jennifer Lopez, isi declara iubirea pe TwitterRelatia dintre frumoasa Jennifer Lopez si mai tanarul ei iubit Casper Smart pare sa devina tot mai serioasa si astfel dansatorul a simtit nevoia sa-si expuna sentimentele in mod public pe… Twitter. Vizibil afectat de zvonurile care circula in jurul relatiei lor si controversa iscata din cauza diferentei de varsta dintre ei, Jennifer Lopez (42) si Casper Smart (24), dansatorul a tinut sa precizeze ca in dragoste varsta nu conteaza.

„Varsta, statutul si parerile celorlalti sunt irelevante. Iubirea pe care ne-o purtam este eterna.Varstele noastre ne indica timpul pretios pe care il mai avem de trait pe acest pamant. Cu totii ar trebui sa ne bucuram mai mult de viata, sa visam si sa traim intens. Iubiti-va si fiti fericiti!”, s-a confesat tanarul Casper, pe pagina sa de Twitter. Ramane de vazut daca declaratia de amor o convinge si pe cantareata.

 

Text: Alexandra Lupu

Sursa: celebrity-gossip.net

ianuarie 26th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate