Meghan Markle din nou însărcinată?

Meghan Markle

Ultimele decizii ale lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex, precum și imaginile de la sărbătorirea Zilei Armistițiului i-au făcut pe ziariștii de la HOLA! să se gândească la această posibilitate

Venirea pe lume a primului lor copil a dat peste cap viața lui Meghan Markle și a prințului Harry. Nașterea lui Archie a revoluționat viața cuplului. Protecția sa a fost unul dintre factorii declanșatori ai deciziei lor de a părăsi Casa Regală pentru a se muta în cealaltă parte a Atlanticului. De atunci ei trăiesc fericiți o viață liniștită împreună cu fiul lor Archie. Dar se gândesc ei oare la mărirea familiei?Totul se amână un an

Primul lucru care a declanșat alarma a fost decizia lui Meghan Markle de a amâna procesul cu tabloidele britanice ”Mail on Sunday” și ”Mail Online”. La început, audierea a fost stabilită pentru 11 ianuarie. Ceea ce a sugerat că ar putea fi o dată bună, imediat după sărbătorile de Crăciun. Și ar fi fost și ocazia perfectă pentru a se reuni cu familia. Cu toate acestea, soția prințului Harry a solicitat o amânare formală pentru a întârzia întâlnirea în instanță. Solicitare aprobată de judecător. Deci întâlnirea în instanță nu va avea loc cel puțin până în octombrie anul viitor. Adică nouă luni mai târziu.

Motive confidențiale

Ducesa de Sussex a invocat atunci „motive confidențiale”, care nu au făcut decât să sporească zvonurile. Anterior surse din apropierea cuplului declaraseră presei americane că familia intenționează să petreacă Crăciunul în Los Angeles alături de fiul lor și de mama lui Meghan. De altfel, și anul trecut s-au bucurat de vacanță în Canada, în aceeași companie. Dar aceste planuri sunt incompatibile cu prezentarea în instanță pe 11 ianuarie. Asta întrucât reglementările actuale din Marea Britanie prevăd o carantină de 14 zile pentru călătorii din Statele Unite.

De ce are nevoie ducesa de o amânare așa de mare? Există o listă de motive pentru care curtea britanică permite schimbarea datelor de proces. Însă acestea apar mai mult din partea celor care se apără, nu a celor care acuză. Cum este cazul lui Meghan. De aici a apărut suspiciunea că ar putea fi însărcinată.

Motive stilistice

La apariția din cimitirul din Los Angeles, în ziua de Remembrance Day, ducesa a purtat o ținută cu o fustă bogată și o centură pusă ca pentru a ascunde o proeminență din zona abdominală. Cu două săptămâni înainte, Meghan apăruse la Coach Core Awards cu o ținută asemănătoare, marca Oscar de la Renta.

Vezi aici Prima imagine cu Meghan Markle însărcinată cu primul copil

Nu mai rămâne decât să așteptăm pentru a vedea dacă suspiciunile sunt adevărate.

Text Cristina Dudău

Foto Pinterest revista Hola