Cat de mult conteaza aspectul fizic intr-o relatie?

decupat_Cat de mult conteaza aspectul fizic intr-o relatieAtunci cand intalnim pentru prima data pe cineva, suntem atenti la fizicul sau, la trasaturi si mai putin la alte aspecte ce tin de interiorul sau. Este adevarat ca frumusetea este un factor pe care multi il iau in considerare atunci cand vine vorba de a-si gasi o pereche, insa nu este obligatoriu si un criteriu de baza. Insa, in momentul in care suntem intr-o relatie, cat de important mai este aspectul fizic?Aspectul fizic nu este totul!

Daca doar aspectul fizic ar conta intr-o relatie, cum am putea explica atunci iubirea la varsta a treia? In plus, despre frumusete se spune ca sta in ochii privitorului sau ca vine din interior. Aspectul fizic este un punct forte la inceputurile unei povesti de iubire, insa nici atunci nu este totul! Fizicul este o arma care se toceste, iar pasiunea si atractia fizica sunt ingredientele aperitivului. Mai departe, intr-o relatie conteaza respectul, intelegerea, sprijinul, iubirea, increderea si devotamentul, iar un echilibru intre acestea dezvolta o poveste de dragoste rupta din basme.

Ce admira barbatii la o femeie?

In general, barbatilor le plac femeile delicate, fine si suave, insa, pe de alta parte, sunt atrasi de femeile cu buze carnoase si zambet larg, cu parul lung si forme pline. Acestea sunt primele trasaturi care le ies in evidenta, insa, intr-o relatie, orice barbat are cu totul si cu totul alte asteptari de la partenera. Trebuie sa tinem cont ca atractia fizica se dilueaza odata cu trecerea timpului si ca, pentru a nu se consuma o relatie, trebuie sa existe alte calitati care sa-i tina locul. Ce este important de punctat este ca barbatii, mai usor decat femeile, intorc capul dupa alta. Nu este un gest de condamnat sau blamat, insa poate fi privit ca un semnal de alarma. Partenera ar trebui sa incerce sa-si pastreze intacte acele atuuri fizice care i-au fost admirate initial si, fara doar si poate, orice femeie, chiar daca devine mama, ar trebui sa-si acorde in continuare aceeasi atentie de odinioara. Din pacate, exista femei care, intrate intr-o relatie stabila, se neglijeaza, iar acest fapt, in timp, scade atractia partenerului.

Ce apreciaza femeile la un barbat?

Femeile sunt atrase de barbatii puternici, siguri pe ei, care inspira masculinitate, inalti, cu maini mari si brate vanjoase. De ce? Pentru ca femeile cauta la un barbat, chiar si inconstient, protectie si siguranta. Cu alte cuvinte, vor admira un barbat al carui corp este lucrat la sala, insa nu-l vor lua de sot doar pentru acest fapt. Vor aprecia intotdeauna felul in care acestia se ingrijesc pe ei si le ingrijesc pe ele, pentru ca atentia unui barbat valoreaza enorm in fata unei femei.

Text: Madalina Manole