Catalin Botezatu: Tradarea este sportul barbatilor

Catalin BotezatuL-am surprins pe Catalin Botezatu intr-un moment de sinceritate si l-am rugat sa ne dezvaluie parerea sa despre femei. Am vrut sa stim daca alura exotica ce transpare din look-ul sau are corespondent si in viata particulara. Ceea ce am aflat ne-a surprins.
 
„Ii inteleg pe barbatii cu palmares”
Catalin Botezatu este unul dintre burlacii cu carte de munca, daca putem spune asa. Nu a fost casatorit si nici nu prea are de gand deocamdata. Isi doreste o relatie permisiva, iar cand ajunge acasa, femeia sa fie atenta si grijulie la problemele sale.  Despre nevoile barbatilor in general, Bote afirma ca „ isi doresc femei frumoase, dar care sa nu atraga atentia prea mult, isi doresc amante pentru ca nu le este suficient ce au acasa iar acea relatie extraconjugala ii face sa constientizeze ca tot ce au acasa este mai bun.” In relatia de cuplu Bote considera ca „un barbat cu palmares nu-si va dori niciodata sa fie legat de o femeie. Este normal si ii inteleg perfect. In schimb nu inteleg femeile care se sacrifica intr-o relatie. Nici chiar de dragul copiilor. Nu sunt de acord cu ideea copiiilor care cimenteaza o relatie. Nu este corect ca o femeie sa accepte mitocaniile unui barbat, indiferent cat de multi copii ar avea.”

Iubesc femeia, de dor nebuna…

Cum ar spune un vechi cantec. „Femeia ideala nu trebuie neaparat sa fie o frumusete. Trebuie sa aiba simtul umorului si sa-i placa neaparat sa calatoreasca” fiindca Bote are multe contracte de onorat in diferite colturi ale lumii. „Imi plac femeile cu forme, chiar si femeile minione, dar care, musai, trebuie sa aiba parul lung fiindca parul lung este un atribut al feminitatii si senzualitatii. Iar comunicarea este esentiala. Trebuie sa am ce sa discut cu persoana respectiva.”

Tradarea este sportul barbatilor
Iubesc barbatii altfel decat femeile? Bote spune ca da. „Cand spun asta ma gandesc instinctiv la tradare. Un barbat iubeste mult mai profund. Cand un barbat insala o face doar ca sport si se va intoarce intotdeauna la femeie. Cand o femeie insala este grav, pentru ca ea pune suflet si pasiune. Si atunci este rau pentru noi barbatii. Niciodata tradarea unei femei nu se compara cu tradarea unui barbat.”

Banii si fetele…
Ce face ca o relatie sa fie mai solida? Dupa opinia lui Bote, banii. „Banii au foarte mare importanta intr-o relatie. Indiferent cat de mare este iubirea intr-o relatie, dragostea moare daca nu ai cu ce s-o intretii. Cu bani poti cumpara orice, chiar si fericire.”

Text: Maria Bratu
Foto: Valentin Calinescu