Catena, alaturi de persoanele care sufera de boli incurabile

Si in acest an, Catena-Farmacia inimii este alaturi de oamenii care au cel mai mult nevoie de ajutor, participand la cel mai important eveniment caritabil al anului organizat de HOSPICE Casa Sperantei. Totul in beneficiul copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile si pentru care orice gest inseamna enorm.

Un partener de traditie al evenimentelor organizate de fundatie, Catena a contribuit, alaturi de ceilalti participanti la eveniment, la strangerea unei sume de aproape 300.000 de euro. Acesti bani vor ajuta fundatia sa reia serviciile gratuite de ingrijire paliativa la domiciliu. Vestea este una foarte importanta, in conditiile in care anul trecut, din cauza instabilitatii financiare, fundatia a fost nevoita sa-si suspende serviciile paliative acordate gratuit pacientilor, in sectoarele 4, 5 si 6 din Capitala.Partener de nadejde

Peste 300 de invitati au participat la editia 2019 a Balului Edelweiss, eveniment prezentat de actorii Ada Condeescu si Matei Dima. A fost o seara cu arta si fapte bune, in beneficiul miilor de copii si adulti care infrunta un diagnostic incurabil. Evenimentul a inclus si licitatii, la care a participat si Farmacia inimii. Partener traditional al HOSPICE Casa Sperantei, Catena a fost laureata in 2017 cu Hospice Champion Award, drept recunoastere pentru sprijinul acordat fundatiei de-a lungul timpului. Catena este aproape de oamenii care au nevoie de ajutor si prin alte proiecte pe care le sustine din inima, precum Salvati Copiii Romania, OvidiuRo si Fundatia Light into Europe. In ultimii ani, in urma implicarii majore in astfel de evenimente, Catena a primit numeroase premii, trofee si distinctii de excelenta, toate menite sa arate ca Farmacia inimii este, in permanenta, alaturi de toti romanii.