CATENA la Targul Cadourilor de Craciun 2012

 

CATENA la Targul Cadourilor de Craciun 2012 CATENA si TONICA GROUP SRL au fost recompensate de catre organizatori cu o DIPLOMA de EXCELENTA pentru profesionalismul si modul in care s-au prezentat la Targul Cadourilor de Craciun 2012.

 

 

 

 

Ca in fiecare an, Romexpo organizeaza Targul Cadourilor de Craciun, o buna ocazie pentru bucuresteni si nu numai de a se bucura de spiritul apropiatelor sarbatori de iarna.

Targul este un eveniment destinat si acelora care nu au uitat de simbolul darurilor de Craciun si care isi doresc sa simta mai devreme atmosfera de sarbatoare. Numeroase firme si companii prezente la Targul Cadourilor de Craciun si-au expus cele mai atragatoare produse, sugestii de nerefuzat pentru cadourile celor dragi.

CATENA si TONICA GROUP SRL au fost prezente si in acest an cu unul dintre cele mai atragatoare standuri si mai ales cu oferte irezistibile in ceea ce priveste varietatea produselor cosmetice prezentate. Aceste produse se gasesc si in reteaua Farmaciilor CATENA din toata tara.

 

 

Foto: Oana Georgescu


decembrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate