Catherine Zeta-Jones se transforma in Cleopatra

catherine-zeta-jones-5000Actrita Catherine Zeta-Jones a dezvaluit ca ea si regizorul Steven Soderbergh “au o idee stralucitoare” pentru a aduce memorabilul film “Cleopatra” pe Broadway.

“ Eu si Steven Soderbergh vrem sa realizam un musical in care o voi interpreta pe Cleopatra. Va fi un musical exceptional si cred ca este pur si simplu fantastic pentru Broadway”, a declarat Catherine.

Zeta-Jones si-a facut debutul pe Broadway in filmul A Little Night Music in 2009, unde a luat acasa premiul Tony pentru “Cea mai buna actrita intr-un musical” pentru interpretarea lui Desiree. Totodata, dupa un Oscar castigat datorita rolului interpretat in musicalul “Chicago”, cel al Velmei Kelly, actrita Catherine Zeta-Jones a decis ca este timpul sa intre in pielea altui personaj, tot intr-un musical.

Desi filmul este prima tentativa a regizorului Soderbergh de a regiza un musical, acesta se declara incantat si totodata increzator in fortele proprii. Scenariul filmului va fi o repovestire a clasicului triunghi amoros dintre Cleopatra, Antoniu si Caesar. Catherine Zeta-Jones va juca alaturi de Hugh Jackman, acestia interpretand rolurile reginei Egiptului, respectiv rolul lui Marc Antoniu.

Cel mai cunoscut film artistic despre Cleopatra este blockbusterul din 1963 regizat de Joseph Mankiewicz. In rolurile principale au jucat regretata Elizabeth Taylor, Rex Harrison si Richard Burton. Conform cotidianului The Independent, filmul va dispune de un buget de 30 milioane de dolari.

Zeta-Jones poate fi vazuta in prezent in adaptarea cinematografica a filmului Rock of Ages, in care joaca alaturi de Tom Cruise, Alec Baldwin si Russell Brand. Rock of Ages ruleaza in prezent in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

 

Text: Andreea Popescu