Catrinel Menghia, aparitie ravasitoare pe covorul rosu de la Cannes

Catrinel Menghia a stralucit sambata seara la festivitatile de la Cannes. Ea a defilat pe  covorul rosu si la proiectia filmului “La Gomera”, a lui Corneliu Porumboiu. Pentru prezentarea de pe covorul rosu actrita a purtat o rochie lunga fara bretele, de culoare nud si apoi la proiectia filmului, o salopeta neagra mulata, cu maneci lungi de voal care i-a pus in evidenta silueta spectaculoasa, la doar trei luni de la nasterea fiicei sale.

Pe numele de scena Catrinel Marlon ea a interpretat rolul principal din filmul lui Porumboiu, pentru care s-a pregatit timp de 3 luni inainte, ca sa invete sa fluiere. “Este primul film fluierat aflat în cursa pentru Palme d’Or din istoria Festivalului de la Cannes”, scrie presa de specialitate.

Superba bruneta a devenit mamica in luna februarie a acestui an. Ea a adus pe lume o fetita pe nume Caroline, pe care a luat-o cu ea in Franta. Iubitul italian, Massimiliano di Ludovico,  este cel care a ajutat-o pe Catrinel Menghia cu bebelusul, cat timp ea a onorat festivitatile la care a fost invitata.

Filmul ”La Gomera/The Whistlers”, in regia lui Corneliu Porumboiu, a avut sambata seara premiera mondiala in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, proiectia primita cu aplauze indelungi ;a Grand Theatre Lumiere. Corneliu Porumboiu a sosit pe covorul rosu insotit de actorii Vlad Ivanov, Catrinel Menghia (Marlon), Rodica Lazar, Agusti Villaronga, Antonio Buil si Sabin Tambrea.

 

Text: Iulia Mirica

Foto: Hepta