Ce a pierdut Brad Pitt

Ce-a-pierdut-Brad-PittCand in aceeasi propozitie apar cuvintele “nunta” si “Hollywood”, inseamna ca e loc de lux, tinute elegante, stalucire, petrecere si …barfe. Daca in aceeasi propozitie apare si numele lui Brad Pitt, fie si in calitate de fost sot al miresei, deja vorbim despre super petrecere, cu superinvitati. Deci despre asta vorbim, pentru ca, actrita Jennifer Aniston si nu mai putin celebrul ei logodnic, Justin Theroux intentioneaza sa se casatoreasca pana la sfarsitul lunii iulie, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in Mexic, potrivit celor anuntate de o publicatie americana.

Cei doi actori, care s-au logodit in 2012, se vor casatori intr-unul dintre locurile preferate ale actritei americane, pe plaja Cabo San Lucas din Mexic, la asfintit, intr-un cadru extrem de romantic, in seara zilei de 26 iulie, informeaza contactmusic.com.

La petrecerea de nunta vor participa aproximativ 50 de invitati. Alaturi de membrii celor doua familii vor fi prezente si celebritati, precum Courteney Cox, Chelsea Handler, Sheryl Crow, Ben Stiller, Toby Maguire si Jimmy Kimmel.

Aceasta va fi prima casatorie pentru Justin Theroux si cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, in varsta de 45 de ani, a mai fost casatorita cu Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu Angelina Jolie.

Text: Alina Niculescu