Ce cadouri a primit Simona Halep de ziua ei

Simona Halep a împlinit 30 de ani pe 27 septembrie. Cel care a felicitat-o primul a fost, așa cum era de așteptat, Toni Iuruc, cel care i-a devenit soț în urmă cu două săptămâni.

27 septembrie a fost zi de sărbătoare pentru Simona Halep și apropiații acesteia. Sportiva a împlinit 30 de ani, iar Toni Iuruc i-a făcut o surpriză plăcută chiar la miezul nopții. Omul de afaceri i-a cumpărat Simonei un buchet impresionant de flori, iar ea nu a ratat ocazia de a se mândri cu darul primit din partea soțului său. O fotografie cu buchetul primit a fost distribuită de sportivă pe Instagramul personal.

Afaceristul nu a fost singurul care a felicitat-o pe campioana noastră. Alături de soțul ei, mai mulți prieteni i-au urat la mulți ani, iar Simona nu a ezitat să împărtășească fanilor imaginile și mesajele primite.

Farmaciștii Catena recomandă Daily Caregelul de curățare purificator de la Rilastil pentru îngrijirea zilnică a tenului sensibil, gras, mixt și predispus la acnee de la Rilastil.

De asemenea, mai multe branduri cu care Simona a colaborat au felicitat-o pe tenismenă.

Un cadou special pentru Halep a fost chiar vizita Lui Ion Țiriac, care i-a oferit un tort de ziua ei, iar Simona a scris într-un Insta Story că este special.Ceremonie fastuasă pentru nunta lor

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat nume importante din lumea sportului și nu numai. Ea ia în calcul posibilitatea de a deveni mamă curând și intenționează să se retragă din tenis în următorii 2-3 ani, potrivit propriilor declarații.

Iulia Mirică

Foto: instagram