Primele imagini din luna de miere a Simonei Halep. Ce destinație a ales campioana

Pe 15 septembrie Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii restrânse, la Constanța. Cununia celor doi a fost urmată de o petrecere într-un restaurant de lux din Mamaia, iar la frumosul eveniment au participat în jur de 300 de invitați. Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu au fost cei care au întreținut atmosfera petrecerii cu muzică bună.

Farmaciștii Catena recomandă fiola pentru păr flash hair TOTAL REPAIR de la La Cabine, o fiolă tratament care hidratează, înmoaie și hrănește părul.

La câteva zile după minunatul eveniment, Simona și Toni au plecat, în luna de miere, în Turcia pentru a-și sărbători povestea de iubire.

Campioana a postat pe Instagram câteva fotografii din vacanță. Se pare că proaspeții căsătoriți vor sta doar o săptămână acolo pentru că Simona trebuie să se pregătească pentru următoarele competiții sportive pe care le are.

Toni Iuruc nu este genul de persoană care să împărtășească momentele intime din viața sa în mediul online. Simona a fost cea care le-a arătat fanilor unde se află și ce fac cei doi în săptămâna de miere.

Sportiva a făcut câteva fotografii pe plajă și, de asemenea, nu a ezitat să se pozeze și într-o sală de fitness, semn că tenismena se antrenează chiar și în vacanțe, pentru a se asigura că se menține într-o formă fizică de excepție.

Text: Iulia Mirică

Foto: Instagram