Ce-Ce’ Med Balsam, propriul meu hair-stylist!

parnegruAm parul lung, des si negru. Cine citeste asta o sa spuna clar ca-s norocoasa, doar ca eu am o mica problema, care ma enerveaza la culme: parul meu se incurca groaznic si e lipsit total de stralucire. Nimic nu m-a ajutat pana acum, nici macar produsele ultra-promovate de la televizor.

Sa ai parul foarte lung si sa ti se incalceasca imediat dupa baie nu e deloc placut, ci mai degraba o corvoada. Ma „lupt” cu asta de ani buni, de cand parul meu a crescut considerabil. Si sa va mai spun ca lipsa de stralucire e enervanta? Cand vad prin reclame cum divele isi scutura cositele in vant, sunt mai mult decat invidioasa! Eu ce trebuie sa fac ca sa am parul asa???

Merci, Ce-Ce’ Med Balsam!

Bun, vine alta luna, am alt produs de testat. Iata ca pe etajera mea cu dragi cosmetice poposeste un aliat al parului frumos. Cel putin asa se lauda pe eticheta!

Mi-am spalat parul si, cat a fost inca umed, l-am rasfatat cu o pelicula parfumata, care mi-a invaluit suvitele lungi. Am stat asa vreo 2-3 minute si m-am pieptanat! Da, m-am pieptanat, nu mi-am smuls parul, ceea ce e o diferenta co-lo-sa-la! Am citit si eu pe prospect si am aflat ca acest lucru se datoreaza extractului de matase pe care balsamul fara clatire Ce-Ce’ Med il contine. Mi-nu-nat!

Apoi l-am coafat asa cum fac de obicei, cu peria rotativa cu aer cald. Buclele mele     s-au conturat mai usor, iar parul arata clar mai hidratat, mai suplu si mai sanatos.

Si stati sa va spun de stralucirea de reclama pe care am capatat-o! E exact ce mi-am dorit si, clar, sunt norocoasa ca pot beneficia de produsele de top de la farmaciile Catena!

De ce balsamul fara clatire Ce-Ce’ Med

Pentru ca are 200 ml si tine mult, pentru ca are un pret competitiv, pentru ca e un produs profesional pe care si specialistii nostri in beauty l-au apreciat si pentru ca are grija de parul tau cu adevarat. Nu numai ca il face mai frumos, dar il si regenereaza, il hidrateaza si ii confera un aspect sanatos. E cel mai tare hair-stylist personal!