Ce inseamna cand visezi nunta?

Nunta este simbolul comuniunii, al legamantului facut de doua persoane in fata oamenilor si a lui Dumnezeu, este un eveniment care imprima fericire si care aduce, implicit, o schimbare de destin. De asemenea, nunta simbolizeaza responsabilitatea, angajamentul, dar si stabilitatea si statutul. Atunci cand apare in vis, nunta simbolizeaza o dorinta puternica de a-ti intalni jumatatea, de a avea un partener de viata, dar semnifica si o posibila schimbare in viata ta, care, in functie de celelalte aspecte din vis, poate fi buna sau rea. Nunta din vis poate fi simbolul unor obligatii pe care va trebui sa ti le asumi pe parte profesionala sau poate traduce o frica de nou, de schimbare, o frica de a face compromisuri in viata ta si de a fi privata de libertatea cu care esti obisnuita. Visele cu si despre nunta apar de obicei intr-o perioada stresanta a vietii si plina de incercari. In traditia populara, se spune ca visul in care apare nunta celui ce viseaza este un semn nefast, prevestitor de evenimente neplacute, tragedii, boli si chiar moarte.Iata ce inseamna daca (te) visezi mireasa!

Interpretarea visului in care apare o nunta

  • Daca visezi o nunta in biserica este semn foarte bun, prevestitor de intamplari benefice in viitorul apropiat. Este posibil sa intalnesti barbatul care-ti va deveni sot sau, daca ai deja o relatie, este posibil sa fii ceruta in casatorie. Nunta si biserica sunt doua simboluri foarte puternice ce au legatura cu partea spirituala a vietii, cu Divinitatea, si denota credinta ta in iubire si in faptul ca o percepi la nivel inalt, ca pe o incununare a vietii si a creatiei divine.
  • Daca visezi o nunta fara mire este semn ca in viata ta a lipsit cu desavarsire figura paterna sau ai fost peste masura dezamagita de partea masculina a familiei tale. Visul poate prevesti in egala masura faptul ca un prieten sau apropiat va suferi o mare deceptie in dragoste, va fi profund dezamagit iar tu vei fi, la randul tau, afectata de intamplare.
  • Daca visezi ca dansezi la o nunta urmeaza o perioada buna in care poti intalni un om ce-ti va schimba in bine viitorul, posibil sa-ti cunosti viitorul sot. Totodata, visul demonstreaza ca te bucuri de prieteni si te incanta realizarile acestora.
  • Nunta si inmormantarea care apar in acelasi vis denota schimbari dramatice si radicale in viata ta, insa, nu neaparat negative. Visul anunta fie incheierea unei etape grele si obositoare si inceperea altei etape noi, pline de zambete si impliniri, fie invers. Aceste doua simboluri sunt foarte puternice in traditia populara si denota o evolutie spirituala a celui ce viseaza.
  • Daca visezi ca planifici o nunta inseamna ca in realitate problemele financiare se vor rezolva si va urma o imbunatatire pe acest plan.
  • Daca in vis esti invitata la o nunta, in viata de zi cu zi, inseamna ca vei intampina niste provocari mari pe parte profesionala.
  • Daca esti la o nunta si faci urari mirilor, asteapta-te ca in realitate sa primesti vesti bune de la prietenii sau cunostintele tale.
  • Daca vezi o cunostinta care se casatoreste se vor intampla schimbari interesante in viata acesteia, insa, daca visezi ca fostul tau iubit face nunta, este semn ca trebuie sa avansezi in relatia actuala si trebuie sa-l uiti definitiv.
  • Nunta cu lautari primeste o interpretare negativa, fiind prevestitoare de lacrimi, griji, neplaceri si chiar moarte, avand in vedere ca printre vechile obiceiuri populare se gaseste si inmormantarea cu lautari, prin urmare lautarii nu canta doar pentru intamplari placute.

Afla ce simbol au bijuteriile din visul tau! Detalii aici!

Descopera interpretarile altor simboluri din vis! Click aici!

Text: Madalina Manole