Ce inseamna cand (te) visezi mireasa?

Mireasa simbolizeaza frumusetea, puritatea, bucuria, dar si un nou inceput, iar rochia sa alba este semn de bogatie si implinire. Visul in care apare o mireasa este considerat foarte puternic, avand capacitatea de a influenta foarte mult subconstientul. Sentimentele si emotiile traite in vis sunt resimtite si la trezire, in functie de traire, putandu-ne speria sau bucura. Spunem asta deoarece visul in care apare o mireasa are, in egala masura, atat conotatii pozitive cat si negative. Mai mult de atat, fiecare cultura in parte acorda interpretari diferite acestui aspect. Traditia populara romaneasca sustine ca atunci cand te visezi mireasa este semn rau, prevestitor de boala, vesti tragice si chiar moarte. Insa, arabii considera un astfel de vis ca fiind prevestitor de casatorie in realitate, in timp ce hindusii considera ca o dorinta ti se va indeplini in scurt timp daca vezi o mireasa in vis.Iata ce inseamna daca visezi o nunta!

Interpretarea visului in care (te) vezi mireasa

 • Daca te visezi mireasa se spune ca nu este un semn bun, prevestind intamplari rele si situatii cu conotatii negative. Insa, anumiti talmacitori de vise considera ca un astfel de vis anunta o uniune, un parteneriat benefic intr-un anume domeniu din viata ta. Daca ai visul intr-o perioada in care te pregatesti sa mergi la altar nu trebuie sa-i dai mare atentie, fiind doar o manifestare a subconstientului vizavi de marele eveniment.
 • Daca te visezi mireasa si esti deja casatorita, visul tau poate fi un semnal de alarma, anuntand probleme in relatia de cuplu.
 • Daca te vezi in vis mireasa si esti singura s-ar putea sa te confrunti in realitate cu o stare de slabiciune sau cu o boala.
 • Daca te vezi in vis aruncand buchetul de mireasa, inseamna ca in realitate exista o persoana care te place si te curteaza.
 • Daca te visezi ca prinzi buchetul de mireasa este semn bun, fiind prevestitor al unei intamplari placute in relatia de cuplu. Poate fi vorba chiar si de o cerere in casatorie.
 • Daca in vis iti apare o mireasa fericita inseamna ca vor urma bucurii in viata ta si te vei mandri cu o relatie frumoasa si linistita.
 • Daca te vezi sarutand o mireasa vei avea parte in realitate de noroc in dragoste si relatii bune cu prietenii.
 • Daca un barbat se viseaza facand dragoste cu o mireasa, inseamna ca in realitate se va lasa prada ispitei si va avea o aventura.
 • Daca dansezi cu o mireasa nu este neaparat un vis rau, insa, prevesteste mici obstacole in relatia de cuplu sau chiar anunta o casatorie scurta.
 • Daca vezi in vis o mireasa care plange sau este trista sau o mireasa urata inseamna ca in realitate te vei certa cu cineva din familie sau vei avea un conflict cu partenerul tau. In unele interpretari se spune ca mireasa urata prevesteste o sarcina nedorita.
 • Daca vezi o mireasa scoasa din casa, trecuta peste prag, sau fugind de la altar este vis rau, cu conotatii nefaste, simbolizand moartea.
 • Daca vezi o mireasa trecand prin cimitir sau prin curtea bisericii este, de asemenea, vis rau, prevestitor de moarte, in special cu referire la moartea cuiva iubit, a partenerului.
 • Mireasa moarta, contrar credintei sau sentimentelor care te vor incerca la trezire, semnifica fericirea, bunastarea si bucuriile pe care le vei primi de la viata in viitorul apropiat.
 • Visul in care vezi mireasa o persoana cunoscuta traduce sentimentele tale de inferioritate fata de acea persoana sau fata de cineva apropiat tie.
 • Daca in vis iti apare o mireasa in fata altarului este semn bun, denota o impacare sufleteasca, o acceptare a spiritualitatii in viata ta sau, pe parte materiala, un castig.

Iata ce inseamna visul in care apare un inel. Detalii aici!

Descopera interpretarile altor simboluri din vis! Click aici!

Text: Madalina Manole