Ce inseamna daca visezi broasca?

Cu toate ca in limba latina numele broastei, tartaruca, face legatura cu Tartarul, simbolizand o fiinta infernala a iadului, apartinand lumii tenebrelor, iata ca, atunci cand apare in vis este aducatoare de noroc, bucurie, iubire, binecuvantare si prosperitate. In realitate este posibil ca broasca sa provoace repulsie, iar anumite persoane chiar sa se teama de ea, cu atat mai mult cu cat traditiile populare incadreaza broasca la capitolul farmece, nu de putine ori fiind amintita in povestile cu vrajitoare. Pe de alta parte, broasca este un animal inofensiv si simbolizeaza evolutia, avand in vedere ca la origini a fost un mormoloc. Prin urmare, daca apare in vis poate fi interpretata din punctul de vedere al evolutiei spirituale, al transformarii emotionale sau al schimbarii la nivel psihic. Iata ce inseamna daca visezi broaste!Iata ce inseamna daca visezi pisica

Interpretarea visului in care apare o broasca

 • Daca visezi ca tii o broasca in mana este semn bun, semnificand indeplinirea dorintelor si depasirea obstacolelor.
 • Daca vezi in vis o broasca sarind este semn ca esti o persoana puternica si norocoasa si vei indeplini tot ceea ce ti-ai propus. De asemenea, acest vis prevesteste implinirea fie pe plan profesional, fie pe plan personal sau primirea unei mosteniri.
 • Daca visezi ca prinzi o broasca nu este semn bun, fiind prevestitor de dezastre si neplaceri.
 • Visul in care vezi mai multe broaste este un vis bun. Femeile insarcinate care viseaza broaste sunt binecuvantate, fiind de bun augur acest vis. De asemenea, daca o femeie viseaza broaste este posibil ca in curand sa ramana insarcinata.
 • Daca in vis auzi oracaitul unei broaste inseamna ca in realitate ar trebui sa acorzi mai multa atentie laturii spirituale si emotionale. Totodata, visul poate simboliza si vestile bune pe care urmeaza sa le auzi cat de curand.
 • Daca visezi o broasca in apa vei trece pritr-o perioada mai dificila, in care vei avea trairi emotionale puternice, insa, vei reusi sa iesi invingatoare. Visul poate prevesti si noi persoane aparute in viata ta sau chiar vechi cunostinte pe care le revezi.
 • Daca vezi o broasca in iarba se spune ca nu este un vis benefic, simbolizand nesiguranta si confuzie. Probabil nu te simti bine in mediul tau sau in cercul tau de prieteni sau chiar la locul de munca.
 • Daca visezi o broasca in casa inseamna ca in realitate ai persoane care te barfesc si vor sa-ti strice armonia si linistea caminului.
 • Daca in vis omori o broasca inseamna ca in realitate iti vei invinge dusmanii.
 • Daca visezi ca ai calcat o broasca inseamna ca in realitate iti doresti sa preiei o functie sau, pur si simplu, sa preiei conducerea intr-o anumita situatie.
 • Daca visezi ca mananci broaste inseamna ca viata ta este linistita si te bucuri de relaxare, insa, totodata, ai nevoie de evolutie spirituala si ar trebui sa te concentrezi mai mult pe aceasta latura.
 • Daca visezi o broasca intr-un bol cu apa inseamna ca vei avea un ghinion si ca va urma o perioada de neplaceri pe toate planurile.
 • Broasca raioasa este semn ca in realitate esti o persoana superficiala care pune accent mai mult pe fizic, pe exterior si mai putin pe suflet si pe latura interioara. Obisnuiesti sa judeci oamenii dupa aparente si ar trebui sa inveti sa apreciezi mai mult calitatile morale decat pe cele fizice.
 • Broasca testoasa simbolizeaza nevoia de protectie pe deoparte si, pe de alta parte, anunta un posibil nou inceput, atentionand, insa, ca ar trebui sa fii mai atenta la alegerile tale, mai calma, mai calculata si mai cumpatata in decizii.

Iata ce simbolizeaza visul cu soareci sau sobolani! Click aici!

Afla si alte interpretari ale simbolurilor din vis! Click aici!

Sursa foto: google images

Text: Madalina Manole