Ce povesti de dragoste pot exista intre Sagetatori si celelalte zodii

sagetatori-si-alte-zodiiDe ce iubim Sagetatorii? Le place vanatoarea mai mult decat vanatul si nu vor renunta niciodata la ea. Caractere aventuroase, vizionare, Sagetatorii sunt partenerii de distractie ideali. Dar pot ei deveni mai mult?

Sagetator cu Berbec: Sunt ca magnetii. Se atrag extrem de repede si intre ei pot sari scantei.

Sagetator cu Taur: Se zice ca niciodata nu trebuie sa zici niciodata. Dar mai stii?

Sagetator cu Gemeni: Ambii au aceleasi preocupari intelectuale. Le plac aceleasi lucruri, cred in aceleasi principii. Se potrivesc la nivel cultural. Mai departe, tine doar de ei.

Sagetator cu Rac: Sagetatorul este mereu in aparare, iar racul merge deseori inapoi. Le trebuie incredere si putere sa se accepte unul pe celalalt, cu bune si cu rele.

Sagetator cu Leu: Ambele semne de foc, se inteleg de minune. Pot face parteneriate grozave si relatii de lunga durata. Leul intotdeauna va avea grija de Sagetator si va lupta ca sa il apere de orice.

Sagetator cu Fecioara: In multe chestii magic, in altele tragic. Sagetatorul este vizionar, iar Fecioara este cu picioarele pe pamant si fara prea multa imaginatie.

Sagetator cu Balanta: Clar, exista o atractie. Doar ca Sagetatorul este mult mai independent, decat ar spera vreodata o Balanta ca poate sa fie.

Sagetator cu Scorpion: Poate fi o aventura interesanta, o provocare in care sa puneti multa pasiune.

Sagetator cu Sagetator: Fericit cu o astfel de companie, Sagetatorul va aprecia intotdeauna la partenerul de aceeasi zodie, aceleasi calitati care ii plac si la el. E ca si cum s-ar uita in oglinda si i-ar placea ce vede.

Sagetator cu Capricorn: Sagetatorul, fire aventuroase, va fi la un moment dat, mai mult decat bucuros cand va gasi un Capricorn care sa il tempereze. Asta, numai in conditiile in care ambii sunt adulti care s-au maturizat.

Sagetator cu Varsator: Aventura si adrenalina va definesc pe ambii. Puteti fi prieteni buni sau iubiti magnifici, voi stiti ce va doriti.

Sagetator cu Pesti: O conexiune minte-trup-suflet. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Text: Alina Lupa