Ce-si doresc vedetele de 8 Martie?

Sarbatorita pe tot globul, Ziua Internationala a Femeii nu trece neobservata nici in Romania, aici unde capata un dublu sens, fiind considerata si Ziua Mamei. Cu aceasta ocazie, am stat de vorba cu celebritatile autohtone despre simbolistica acestei zile si, totodata, am aflat ce anume isi doresc sa primeasca vedetele de 8 Martie.Femeile isi doresc sa fie surprinse…

Laura Cosoi, vedeta TV: „Nu-mi doresc ceva in mod special de 8 Martie, insa ador surprizele. Poate sa fie ceva simbolic intr-o cutie, dar daca este o surpriza, eu sunt fericita. Ar putea fi o carte cu o dedicatie si eu as fi multumita.”

Alina Craciun, prezentator TV: „De 8 Martie, imi doresc sa ma bucur de o zi cu soare alaturi de fiica mea, Karina.”

Carmen Bruma, antrenor fitness: „Nu-mi doresc sa primesc ceva anume cu aceasta ocazie, dar imi place sa primesc foarte des cadouri.”

Diana Bart, prezentator TV: „Sa stii ca pe mine ma multumeste chiar si o floare, de exemplu, un mac sau un ghiocel. Depinde cine ti-l da, cu ce bucurie ti-l da si cu ce atitudine si poate valora mai mult decat un buchet urias de trandafiri.”

Brigitte Sfat, vedeta TV: „Eu imi doresc multa pace si intelegere in familie si, daca se poate, putina recunostinta din partea copiilor mei, care s-au obisnuit sa le dau totul pe tava si sa nu dea nimic in schimb.”

Adina Galupa, actrita: „Sincer, eu nu tin neaparat sa primesc lucruri de 8 Martie, in schimb, tin neaparat sa-i daruiesc ceva mamei mele, pentru ca mi se pare ca ea merita tot ce este mai bun pe lumea aceasta.”

… Barbatii nu uita sa ofera flori

Liviu Varciu, prezentator TV: „Eu ii ofer cadouri in fiecare luna mamei mele, nu astept neaparat sa vina 8 Martie pentru a face asta.”

Dan Bittman, artist trupa Holograf: „Eu ma pregatesc de o viata pentru aceasta zi, dar niciodata nu-mi iese! Glumesc! Eu zic ca suntem gata pregatiti, dupa atatia ani! Ofer flori tuturor femeilor pe care le intalnesc in aceasta perioada si ar fi o idee buna sa devalizam o florarie si sa oferim flori doamnelor, mai ales ca de 8 Martie vom avea concert la Brasov, deci vom putea face o astfel de surpriza brasovencelor.”

Tino Furtuna, artist trupa Holograf: „Eu am un obicei vechi pe care incerc sa-l tin: intre 1 si 8 Martie, ofer martisoare.”

Edi Petrosel, artist trupa Holograf: „Acum este greu sa mai surprindem cu ceva, dar, cu siguranta, pe sotia mea as surprinde-o.”

Iulian-Mugurel Vrabete, artist trupa Holograf: „8 Martie a fost o sarbatoare importanta pentru mine inca de cand eram mic si mi-a placut pentru ca atunci faceam felicitarile singur si le ofeream femeilor. Acum insa nu cred ca mai este cazul sa surprindem, ci doar sa confirmam.”

Text: Madalina Manole