Ce spun astrele despre familia regală britanică?

Ce dezvăluie zilele de naștere ale membrilor familiei regale britanice despre personalitățile lor? Astrologul susține că fiecare dată este legată de trăsăturile cheie – de la Meghan Markle „rebela” la dorința lui Kate Middleton de „a se ridica până în vârful ierarhiei”.

Theresa Cheung este cea mai bine vândută autoare în domeniile spiritualității și astrologiei din Marea Britanie, iar cei de la Daily Mail au invitat-o să le facă profilul celor două tinere cupluri din familia regală.  Metoda ei este cea a corelării dintre data și luna nașterii oamenilor cu numerologia pentru a le face profilul.Meghan Markle: 4 august. Rebela.

Tema definitorie a profilului este rebeliunea. Oricine s-a născut în această zi va dori să provoace serios statu quo-ul într-o anumită zonă a vieții sale. Ea se opune din toate puterile oricărui fel de constrângere și acest lucru duce adesea la un comportament imprevizibil sau neconvențional.

Provocarea este să învățe cum să facă față autorității și să înțeleagă că libertatea și independența nu prevalează întotdeauna în faţa cooperării și diplomației. Dacă poate deveni responsabilă în răzvrătirea ei și își poate canaliza pozitiv inteligența și determinarea, poate deveni o mare personalitate.

Motivația lui Meghan este să se simtă extraordinară. Ea crede că singura modalitate de a face acest lucru este de a respinge ceea ce este banal, de a contesta statu quo-ul și de a nu răspunde în faţa nimănui în afară de ea însăși. Dorința ei de a ieşi din tipare și de a se ridica deasupra mulțimii într-un mod autonom -„Eu nu răspund la nimeni”- explică paradoxul atragerii atenției datorită acțiunilor și comportamentului ei rebel, dar în același timp dorind intimitate.

Calea de urmat pentru Meghan este să înțeleagă că extraordinarul poate fi găsit și în lucruri simple; în obișnuit, în lume, în tradiție și în slujirea altora. Găsirea păcii interioare în cotidian și luarea în considerare a altora poate deveni o calitate pentru care va deveni foarte apreciată.

Naşterea lui Archie și acum ai fetiței cu care este însărcinată ar putea să o împingă în acea direcție, deoarece copiii au nevoie de dragoste necondiționată, dar și de stabilitate și rutină pentru a prospera.

Prinţul Harry: 15 septembrie. Specialistul.

Cei născuți în această zi sunt predestinaţi unor cariere care necesită implicare şi calităţi fizice, creativitate în domenii tehnice. Sunt ambițioși și muncitori, vor să ofere tot ce este mai bun pentru toți și întotdeauna – dar acest lucru poate duce la epuizare.

Dragostea pentru familia regală și pentru fratele său este profundă și durabilă, dar trebuie, de asemenea, să-și pună şi el amprenta, să fie auzit. Iar rolul său de prinț „de rezervă” a provocat probabil frustrări și izbucniri de furie. În armată s-ar fi simțit mai relevant.

Lucrurile se vor vindeca în timp în ceea ce priveşte relaţia cu fratele și tatăl său, deoarece compasiunea și nevoia de rezoluție a lui Harry vor găsi o modalitate de a străpunge orice carapace. Oamenii născuți în această zi trebuie să găsească de urgență o muncă în care cred sau un domeniu în care să se specializeze.

Atracţia sa faţă de Meghan constă în nevoia sa de a se pierde în cineva, dar şi de a se elibera de restricţii. În acest moment, el are încredere orbeşte în ea. Ea este totul lui. Până când Harry își va găsi o muncă semnificativă, căsătoria sa cu Meghan și drama pe care a aprins-o vor umple golul și îi vor da o direcție.

Kate Middleton: 9 ianuarie. Luptătoarea.

Ianuarie este o lună asociată cu aspirațiile, dar mai mult realiste decât fanteziste. Oamenii născuți în această zi sunt energici, dedicați și doresc să se ridice până la vârf, făcând adesea tot ce este nevoie pentru a ajunge și a rămâne acolo. Ele pot părea fragile, dar de fapt au o rezistență extraordinară și capacitatea de a-şi reveni de fiecare dată.

Lecția lor de viață este să nu-și lase ambiția să-i consume și să învețe să se oprească și să se relaxeze, să se ia mai puțin în serios. Când pot face acest lucru, destinul lor este de a le arăta altora că alegerea de a face ceea ce trebuie poate face diferența.

Kate este mai matură decât Will, Harry și Meghan și acţionează mai degrabă cu capul decât cu inima. Este capabilă de sacrificii enorme pentru cei pe care îi iubește, dar știe și să-și gestioneze emoțiile și nu își va pune nicioadată inima pe tavă.

Ea este tulburată de acuzațiile recente ale lui Meghan, dar se va ridica deasupra acesteia, pe măsură ce va continua să-li vadă de drumul ei. Este cu siguranță posibil să fi făcut o observație care, în mintea ei, a fost de ajutor, şi nu a intenţionat să rănească, iar asta a făcut-o pe Meghan să plângă. Dându-și seama de greșeala ei, a avut maturitatea de a-și cere scuze.

Dacă Meghan se poate liniști din punct de vedere emoțional și dacă Kate se poate lua mai puţin în serios, există speranța ca aceste două doamne ambițioase să se împace. Dar personalitățile lor sunt prea diferite pentru ca ele să fie vreodată apropiate.

Prinţul William: 21 iunie. Empaticul.

Iunie este o lună asociată cu profesiile de caritate. Oamenii născuţi pe 21 tind să trăiască fiecare zi cu un mare interes. Născuţi în cea mai lungă şi mai magică zi a anului, sunt atraşi de artă, muzică, divertisment, călătorii, educaţie şi caritate.

Ei trebuie să evite să se arunce prea mult în profesie și să piardă sentimentul unei perspective emoționale. Lecția lor de viață nu este să devină dependenți de ceilalți sau de instituții pentru un sentiment de identitate și trebuie să înțeleagă că fericirea vine din interior.

Având în vedere personalitatea sa sensibilă și empatică, William se va simți responsabil pentru comportamentul lui Harry, deoarece cei doi frați erau foarte apropiați. La fel ca tatăl său, este probabil să se gândească și să dureze ceva timp pentru a procesa ceea ce s-a întâmplat, dar este, de asemenea, plin de compasiune și îi va contacta pe Harry și Meghan la timpul potrivit. Meghan nu va fi niciodată persoana lui preferată, dar va fi un cumnat precaut, dar politicos.

Cyclax – gama preferată de îngrijire a reginei Elisabeta a II-a

Cristina Dudău