Ce spun buzele tale despre tine?

Ce spun buzele tale despre tine?Iata ca nu este neaparat nevoie sa deschidem gura pentru a vorbi despre noi, caci exista si alte parti ale corpului care, doar la o simpla privire, ne pot caracteriza. Conform unor studii desfasurate de Jean Haner, lider cu o vechime de peste 25 de ani in practicarea tehnicilor de echilibru si sanatate chinezesti, s-ar parea ca buzele ne dezvaluie insasi personalitatea.

Buzele echilibrate

Daca ai buze echilibrate, adica nici foarte groase, nici foarte subtiri, si cu arcul lui Cupidon foarte bine pronuntat, atunci inseamna ca esti o persoana foarte buna la crearea si mentinerea relatiilor interpersonale. Cu alte cuvinte, stii sa te conectezi cu oamenii din jurul tau, sa fii pe placul tuturor si sa te faci indispensabila in grupul de prieteni.

Buzele groase

Stim deja ca femeile cu buze groase sunt considerate mai atragatoare si beneficiaza de o voluptate aparte. Ei bine, daca si pe tine te-a inzestrat Mama Natura cu buze groase, atunci inseamna ca vei fi o mama buna, ca te vei preocupa de bunastarea celor din jur, ba chiar ii vei pune pe ceilalti inaintea ta. Un bun exemplu in acest caz este Angelina Jolie. De asemenea, iti place sa ai prietenii aproape de tine si reusesti sa stabilesti conexiuni bune cu oamenii din jurul tau.

Buzele subtiri

In popor se spune ca femeile care au buze subtiri sunt rele, manioase si invidioase, insa Jean Haner nu le-a caracterizat chiar atat de dur. Buzele subtiri denota dorinta de singuratate si introvertire, iar persoanele care au astfel de buze prefera sa-si petreaca timpul cu ele insele si nu au nevoie de alti oameni pentru a se simti bine. Cu toate ca stiu sa aprecieze relatiile cu cei din jur, femeile cu buze subtiri nu simt nevoia coplesitoare de a fi acompaniate.

Buzele diformeCe spun buzele tale despre tine?

Daca buza ta superioara este mai groasa decat cea inferioara, in forma naturala, atunci esti genul de persoana pe care o preocupa foarte mult cei din jurul sau si careia ii place sa le satisfaca nevoile si sa fie tot timpul de ajutor celorlalti. In schimb, daca buza superioara este mai subtire decat cea de jos, atunci esti exact invers: tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.

Buzele injectate

Daca ti-ai marit de buna voie buzele, conform lui Jean Haner, ar trebui sa acorzi mai multa atentie propriilor emotii si sentimente. Daca ti-ai injectat doar buza superioara, atunci esti tipul de femeie careia ii place sa creeze drame intr-o relatie. Daca, din contra, ti-ai marit doar buza inferioara, atunci iti place sa te bucuri la maximun de viata si de placerile pe care le ofera.

Text: Madalina Manole

februarie 25th, 2021 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate