Ce spun buzele tale despre tine?

Iată că nu este neapărat nevoie să deschidem gura pentru a vorbi despre noi, căci există și alte părți ale corpului care, doar la o simplă privire, ne pot caracteriza. Conform unor studii desfășurate de Jean Haner, lider cu o vechime de peste 25 de ani în practicarea tehnicilor de echilibru și sănătate chinezești, s-ar părea că buzele ne dezvăluie însăși personalitatea.Buzele echilibrate

Dacă ai buze echilibrate, adică nici foarte groase, nici foarte subțiri, și cu arcul lui Cupidon foarte bine pronunțat, atunci înseamnă că ești o persoană foarte bună la crearea și menținerea relațiilor interpersonale. Cu alte cuvinte, știi să te conectezi cu oamenii din jurul tău, să fii pe placul tuturor și să te faci indispensabilă în grupul de prieteni.

Farmaciștii Catena recomandă pachetul Cremă mâini + Balsam buze de la Rilastil care conține două produse esențiale pentru o piele hidratată și catifelată.

Buzele groase

Știm deja că femeile cu buze groase sunt considerate mai atrăgătoare și beneficiază de o voluptate aparte. Ei bine, dacă și pe tine te-a înzestrat Mama Natură cu buze groase, atunci înseamnă că vei fi o mama bună, că te vei preocupa de bunăstarea celor din jur, ba chiar îi vei pune pe ceilalți înaintea ta. Un bun exemplu în acest caz este Angelina Jolie. De asemenea, îți place să ai prietenii aproape de tine și reușești să stabilești conexiuni bune cu oamenii din jurul tău.

Buzele subțiri

În popor se spune că femeile care au buze subțiri sunt rele, mânioase și invidioase, însă Jean Haner nu le-a caracterizat chiar atât de dur. Buzele subțiri denotă dorința de singurătate și introvertire, iar persoanele care au astfel de buze preferă să-și petreacă timpul cu ele însele și nu au nevoie de alți oameni pentru a se simți bine. Cu toate că știu să aprecieze relațiile cu cei din jur, femeile cu buze subțiri nu simt nevoia copleșitoare de a fi acompaniate.

Buzele diforme

Dacă buza ta superioară este mai groasă decât cea inferioară, în formă naturală, atunci ești genul de persoană pe care o preocupă foarte mult cei din jurul său și căreia îi place să le satisfacă nevoile și să fie tot timpul de ajutor celorlalți. În schimb, dacă buza superioară este mai subțire decât cea de jos, atunci ești exact invers: tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Buzele injectate

Dacă ți-ai mărit de bună voie buzele, conform lui Jean Haner, ar trebui să acorzi mai multă atenție propriilor emoții și sentimente. Dacă ți-ai injectat doar buza superioară, atunci ești tipul de femeie căreia îi place să creeze drame într-o relație. Dacă, din contra, ti-ai mărit doar buza inferioară, atunci îți place să te bucuri la maximum de viață și de plăcerile pe care le oferă.

Text: Mădălina Manole