Ce spune forma fruntii despre tine?!

shutterstock 91506302 De cele mai multe ori, incercam sa ne ascundem in spatele cuvintelor, insa ceea ce nu stim cu adevarat este faptul ca trasaturile noastre fizice sunt direct corelate cu cele comportamentale, avertizand interlocutorul nostru de ceea ce suntem sau cine suntem cu adevarat. Gesturile sau mimica fetei sunt mai mult decat suficiente pentru a te exprima si a te dezvalui in totalitate.

Fruntea este cel mai relevant element al fetei, care ajuta la interpretarea trasaturilor de personalitate si la descifrarea unei personalitati. Ea infatiseaza destinul unei vieti, gradul de inteligenta, emotiile, norocul, sansele si nivelul de exprimare ale fiecaruia in parte.

Fruntea patrata – Indica o persoana creativa, cu idealuri si scopuri bine precizate. Sunt ambitioase, foarte calculate si meticuloase. De asemenea, fruntea patrata tradeaza emotivitate, sensibilitate si frumusete interioara. Persoanele cu acest tip de frunte au extrem de mult noroc in ceea ce priveste studiile si sunt inteligente.

Fruntea ingusta – O astfel de frunte sugereaza creativitate, un caracter usor agresiv, pragmatism si dominare. Sunt persoane care risca totul in lupta pentru bani. Nu pun accent pe studii si sunt foarte incapatanate. Traiesc intr-o aventura continua, sunt intuitivi, oportunisti si adora adrenalina. In ceea ce priveste norocul, acestia fac abstractie de el si il rateaza, de cele mai multe ori.

Fruntea lata – Caracterizeaza persoane inteligente, profunde si cu un simt analitic dezvoltat. O astfel de frunte ilustreaza o personalitate metodica, observatoare, capabila sa rezolve si cele mai dificile situatii. Toleranta, “open mind”, creativitatea, perseverenta si optimismul sunt alte trasaturi simbolice. Sunt foarte norocoase si pot excela in orice domeniu daca isi doresc cu adevarat.

Fruntea inalta – Sunt persoane deosebite, care tin la eticheta, spirit nobil si moralitate. Le plac linistea si organizarea. Sunt extrem de corecti si loiali, cu o mare incredere in cei din jur. Uneori, chiar naivi! Sunt multumiti cu viata lor si singurul lor tel este atingerea perfectiunii si a echilibrului. Sunt zen!

Fruntea joasa – Exprima siguranta, certitudine si tact. Aceste persoane sunt caracterizate de generozitate, bun simt si tenacitate. Sunt diplomate si aspira la o viata perfecta si armonie sociala. Detin capacitati organizatorice, sunt meditativi si foarte buni oratori. Sunt persoane logice, care impresioneaza prin franchete si modestie. Desi sunt realisti si cred ca totul se intampla cu un motiv care nu poate fi controlat, norocul este strans legat de destinul lor.

Text: Alexandra Lupu