Cea mai amuzanta piesa a anului, cadoul Mandinga pentru 8 martie

Cea mai amuzanta piesa a anului, cadoul Mandinga pentru 8 martieDaca toata lumea alege sa sarbatoreasca ziua de 8 martie traditional, cu un buchet de flori, Mandinga a preferat sa faca un cadou neobisnuit anul acesta. Vineri dimineata, Mandinga a lansat pe pagina de Facebook a trupei cea mai amuzanta piesa din 2013 – “The Mac Mac Song”.

 O piesa intr-un stil neobisnuit pentru Mandinga, in care Chupi preia controlul si devine “vocea Mac Mac”. Cu versuri usor de retinut si mai ales amuzante, “The Mac Mac Song” se vrea o evadare din cotidian, departe de griji si probleme, intr-o lume in care zambetul vine in mod natural pe chipul oricui.

   Surpriza pentru fani facuta pe pagina de facebook Mandinga marcheaza si lansarea propriului label de productie al trupei – Happiness Production.

 “The Mac Mac Song” este o coproductie Good Music Records si Happiness Production. Piesa poate fi ascultata exclusiv pe pagina de Facebook Mandinga si pe canalul de YouTube al trupei –

 

 

Text: Andreea Popescu

 

martie 8th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate