Cea mai noua tehnica de liposuctie a aparut si in Romania

Liposuctia

Liposuctia este o metoda de interventie estetica chirurgicala prin care corpul poate fi remodelat in cel mai rapid mod posibil prin eliminarea depozitelor de grasime cu aspect inestetic. Aceasta poate fi aplicata la nivelul abdomenului, coapselor, soldurilor, feselor, bratelor, spatelui, gatului, sanilor, dar, cu ajutorul noului aparat, chiar si in zone mai delicate ca genunchii, gambele sau gleznele.

 


O noua tehnica de liposculptura la Bucuresti

Remodelarea corpului se realizeaza cu ajutorul unui aparat care aspira grasimea din zonele afectate, iar inovatia in acest domeniu vine din partea unei firme belgiene care a creat un dispozitiv, Eva sp6, ce grabeste si eficientizeaza acest procedeu. Astfel, durerea este minima, iar interventia propriu-zisa si recuperarea ulterioara sunt considerabil reduse ca timp. Tehnica se numeste Lipomatic 3, iar procedura dureaza maximum 3 ore, in functie de complexitatea si numarul de zone asupra carora se intervine, corpul fiind, in final, sculptat si adus aproape de formele ideale. Poate fi folosita atat de femei, cat si de barbati.

Tehnica Lipomatic®3 folosita de aparatul Eva sp6 este singura de acest gen din Romania. Am decis achizitionarea acestuia datorita eficientei lui si avantajelor de care beneficiaza in special pacientii. Practic, se reduce timpul interventiei si recuperarii postoperatorii, durerea este redusa considerabil si se pot trata cu el toate zonele corpului, mai ales cele delicate precum genunchi, gambe, glezne”, a declarat dr. Ion Zegrea, medic specialist in chirurgie plastica la Clinica Elysium din Bucuresti.

Text: Madalina Manole