Cea mai scumpa omleta din lume

Cea mai scumpa omleta din lumeDe obicei, atunci cand vorbim despre mancarea de lux, ne gandim la tot felul de ingrediente sofisticate si mai greu accesibile noua, oamenilor de rand. Ei bine, intr-un restaurant din New York, ai avea posibilitatea sa gusti cea mai scumpa omleta din lume, care te-ar putea face sa scoti din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 1.000 de dolari.

Bine, bine, dar ce contine omleta asta, va veti intreba. Pai… pe langa oua, smantana, sare… ingredientele pe care le folosim cu totii, maestrii bucatari au adaugat homar, dar si icre de sturion american, extrem de scumpe.

Din fericire, pentru cei care nu isi permit sa dea atat de mult pe o omleta, exista si o varianta mai ieftina, una de doar 100 de dolari. Cu toate acestea insa, hotelul se afla in Manhattan, asa ca, daca vreodata ajungeti pe acolo si va permite buzunarul… gustati. Nu uitati insa sa ne transmiteti si noua impresiile ramase in urma servirii unei omlete atat de scumpe.

Text: Ruxandra Raica

martie 13th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate