Cea mai senzuala parte a corpului

Cea_mai_senzuala_parte_a_corpuluiFiecare zodie are o anumita parte a corpului care, odata atinsa, poate trezi anumite senzatii. Afla care sunt zonele erogene ale celor 12 semne astrale.

Berbec
Este un semn activ, energic si viril si poate sa se manifeste impulsiv, prea brusc pentru un partener taur sau fecioara, de exemplu. Daca il privesti adanc in ochi si ii mangai fruntea, il cuceresti si il imblanzesti.
Taur
Unul dintre cei mai fini degustatori atat ai mancarurilor, cat si in legatura cu sexul, Taurul are nevoie de timp pentru a se lansa.

Zonele gatului si cefei sunt sensibile, dar daca il mangai delicat il cuceresti pentru ca este foarte sensibil.
Gemeni
Cu natura lor miscatoare, au nevoie sa li se tina treaz interesul si adesea gasesc erotismul in jocuri amuzante sau replici pline de inteles. Bratele si umerii sunt zona in care corpul lor receptioneaza mesajul erotic.
Rac
Este un semn matern si va aprecia intimitatea, caldura si sentimentul de ocrotire, de siguranta, al unei relatii sentimentale. Zona pieptului este stapanita de rac si aici, pe dinauntru, cat si pe dinafara, racii sunt “usor” de atins.
Leu
Reactioneaza atat la stimuli verbali, placandu-i mult declaratiile romantice si poeziile de dragoste, cat si la stimuli fizici, avand ca zone sensibile plexul solar si spatele. Deci trece-i usor mana de-a lungul coloanei vertebrale.
Fecioara
Este mai pudica, nu reactioneaza atat de repede, plus ca te poti trezi criticata ca nu ai mainile destul de curate. Totusi, zona abdomenului e sensibila si adesea va fi o parte a corpului ingrijita si aspectuoasa la acesti nativi.
Balanta
Este eleganta, fina si rafinata si apreciaza lucrurile bine facute. in corpul uman acest semn stapaneste mijlocul, talia, soldurile. Balanta este sensibila la atingerea lor, cat si daca i le impodobesti cu ceva luxos.
Scorpion
Dupa Balanta, Scorpionul coboara alegand sa tina sub influenta lui zona intima a organelor sexuale si se intelege ca acestea ar fi mai sensibile si receptive. Adaugand insa provocari si putin mister, il castigi sigur.
Sagetator
Un semn deschis spre miscare si alte culturi, atras de mixturi si cosmopolitism, poate avea uneori gusturi exotice si interesante. Partile erogene ale corpului sau raman soldurile, zona capilara si coapsele.
Capricorn
Ca si Fecioara, este ceva mai rezervat si are nevoie de multa siguranta pentru a se lasa cucerit. in corp guverneaza zona genunchilor, dar toata pielea ii este sensibila si receptiva daca stii sa ii arati tandrete.
Varsator
Semn al prieteniei si comunicarii cu ceilalti, isi gaseste fericirea relationand si inconjurat de oameni. Din punct de vedere erotic, are o sensibilitate la atingerea gleznelor si ii plac masajele si atingerile pe tot corpul.
Pesti
Intotdeauna vor avea o incaltaminte frumoasa si o pasiune pentru pantofi pentru ca stapanesc zona talpilor, unde este indicat sa faca masaj de relaxare si recuperare. Insa degetele si talpile pot fi atinse si cu o conotatie erotica.

 

Text: Carmen Stimeriu
Astrolog