Cel mai talentat copil va fi Next Star

NS logoOKO noua productie, prezentata de Dan Negru va putea fi vizionata la Antena 1 incepand de joi, 18 aprilie. Este vorba de emisiunea intitulata “Next Star”, in care protagonistii sunt cei mai talentati copii ai Romaniei, veniti sa performeze in fata unui juriu format din vedete iubite de marele public: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru.

La casting au participat baietei si fetite cu varste intre patru si zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans si altele. Sorana Darclee este ajutorul lui Dan Negru in show-ul cu prichindei, Next Star, artista fiind cea care ii va incuraja pe micuti la inceput de drum.

“Incepand cu anul 2000, am prezentat mari show-uri internationale, la Antena 1, atunci cand astfel de formate erau trufandale pe piata din Romania. Acum, cand romanii au acces la emisiuni de divertisment cu renume international si cu milioane de fani in intreaga lume, imi doresc sa dam o sansa formatelor proprii, realizate pe baza ideilor noastre, asa cum este Next Star. Cred ca avem suficienta experienta si creativitate pentru a castiga simpatia telespectatorilor cu acest show, la care vor participa copii romani extrem de talentati”, spune Dan Negru.

Text: Bianca Badescu