Cel mai tare trio de DJ vine in Romania

shm_-_until_nowSwedish House Mafia, adica Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell, vin in Romania la Romexpo pe 14 decembrie 2012.  Cei trei DJ suedezi au pasit pe scena muzicala in aceasta formula in anul 2008 si au facut sa sara in aer muzica electronica cu single-ul “One”.

Supranumit “supergrupul”, Swedish House Mafia s-a clasat pe numarul zece in topul celor mai buni DJ din 2011 publicat de revista DJ Magazine.

 

Al doilea album al Swedish House Mafia, intitulat “Until Now”, a aparut pe 22 octombrie 2012.

Albumul va fi soundtrack-ul oficial al turneului lor “One Last Tour”. Acest album va prezenta o colectie unica de piese originale ale celor de la Swedish House Mafia, remixuri, colaborari exclusiviste si productii solo. Printre piesele de pe compilatia “Until Now”, este inclus si cel mai recent single al lor, “Don’t You Worry Child” (ft. John Martin).

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro” sau in Bucuresti la punctele de vanzare Studio Martin, Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16). Pretul biletelor este:

 

Bilet normal: In perioada 2 noiembrie – 2 decembrie: 110 RON/ 24 EUR

Bilet normal: In perioada 3 decembrie – 13 decembrie: 140 RON/ 31 EUR

Bilet VIP: In perioada 2 noiembrie – 2 decembrie: 170 RON/ 37 EUR

Bilet VIP: In perioada 3 decembrie – 13 decembrie: 240 RON/ 53 EUR

 

Text: Bianca Badescu