Cele 4 „virtuţi” bărbăteşti care atrag orice femeie

Deşi mulţi cred că “mărimea dotării” este cel mai important aspect pentru o femeie atunci când se află într-o relaţie sau când este pe punctul de a începe una, eh bine, se pare că femeia caută şi altceva.

Există însă şi câteva “virtuţi” ale bărbaţilor care de-a lungul anilor au atras sexul opus. Adică, femeile, de când e lumea, au fost atrase de bărbaţi pentru următoarele:

Pentru că au un aspect atractiv

Aspectul fizic este primul lucru la care se uită orice femeie. Dacă bărbatul nu arată îngrijit, are statură mică şi kilograme în plus, nu va avea şanse la sexul opus la fel ca un bărbat care are grijă de fizicul său.

Pentru că fac femeilor cadouri scumpe

Dacă bărbatul nu arată conform standardelor societăţii, atunci trebuie să dovedească faptul că ştie să cucerească o femeie, oferindu-i cadouri scumpe.

Pentru că deţin o poziţie bună în societate

Femeile mai vizionare, însă, care doresc să-şi facă o familie cât mai repede, sunt mai atrase de poziţia pe care o deţine bărbatul la locul de muncă.  

 

Pentru că au simţul umorului

Există, totuşi, şi femei cărora nu le pasă de funcţia bărbatului sau de cadourile pe care le pot primi de la acesta, pentru că au deja totul. Ele îşi doresc doar fericirea alături de cineva care să la asculte şi să le facă să zâmbească mai des.

Află cum poţi să-ţi găseşti jumătatea, de AICI!

Bărbaţii însă sunt şi ei pretenţioşi când vine vorba de începerea unei relaţii serioase. Aşadar, pe lângă sex, mâncare şi o gură care să nu-i cicălească, ei îşi mai doresc să primească de la femeia de lângă ei:

Încredere

Bărbaţii, în general, îşi doresc să primească încredere de la partenera de viaţă.

Spaţiu personal

Ei doresc să aibă spaţiul lor în casă, dulapurilor lor şi locul în care să stea şi să se uite la televizor fără să fie deranjaţi.

Acceptare

Bărbaţii doresc să fie acceptaţi aşa cum sunt, pentru că aşa se simt confortabil. Acestora nu le place ca femeile să îi împingă de la spate pentru a avansa la locul de muncă sau pentru a-l schimba.

Calm

În general, ei sunt mai afectaţi de certurile din cuplu decât femeile. Aşa cum este cunoscut deja, lor nu le plac femeile cicălitoare şi îşi doresc să fie trataţi cu calm, chiar dacă, de cele mai multe ori, pare că ignoră tot ce li se reproşează.  

Umor

Bărbaţii se simt relaxaţi în compania unei femei cu simţul umorului dezvoltat.

Conform unui studiu american, bărbaţii sunt mai afectaţi de nefericirea din relaţia de cuplu decât femeile. Potrivit cercetării, în societatea modernă, tinerii masculi sunt mai afectaţi în plan emoţional, din cauza schimbărilor din relaţie, în timp ce femeile sunt afectate mai puternic doar după despărţiri.

Concluziile raportului arată că impresia generală, conform căreia femeile sunt mai vulnerabile atunci când se confruntă cu instabilităţi în relaţia de cuplu, este greşită. De fapt, relaţiile nefericite au un impact mai puternic asupra bărbaţilor, doar că ei îşi exprimă nemulţumirea într-un mod diferit. 

Însă noi ştim exact ce ne dorim. Pe lângă șarm și faptul că trebuie să fie îngrijit și bine-îmbrăcat, bărbatul trebuie să știe cum să ofere dragoste necondiționată, să nu îi fie frică să își împărtășească sentimentele și să devină cel mai bun prieten al nostru.