Cele mai bune 15 piese romantice pentru vara lui 2019

Suntem in plin sezon estival si valuri de hit-uri noi apar la fiecare saptamana.  Fie ca vorbim Ariana Grande sau Daddy Yankee, sau de solisti new-entry, muzica se transforma si se afla intr-o continua transformare.

Si pentru ca piesele romantice inca sunt la mare cautare, am strans in aceste randuri cele mai apreciate piese new-entry din acest sezon, de pana acum. Auditie placuta!Ariana Grande – 7 Rings

Piesa Arianei Grande deja are aproape 500.000.000 de vizualizari pe Youtube si se afla in top-ul celor mai importante posturi de radio din Romania.

“Dancing With a Stranger” by Sam Smith and Normani

“Dancing With a Stranger” este o piesa surprinsa intre o melodie de despartire si un cantec de dragoste. Vocea inconfundabila al lui Sam Smithsă face ca toata compozitia sa sune romantic.

Jai Paul – Do You Love Her Now

Jai Paul si-a facut o revenire triumfatoare cu aceasta piesa.  Nu numai ca a lansat un album extrem de apreciat, dar aceasta piesa romantica este plina de sensibilitate, dovedind  inca o data ca Jai ​​Paul este un reper in zona muzicii pop.

“Flood Hands” by Vagabon

https://www.youtube.com/watch?v=Q-llrj9v4vg

Piesa “Flood Hands” de la Vagabon are un mesaj hipnotic, iar instrumentalul piesei are anumite vibratii. Merita ascultata la birou, sau in drum spre birou in masina.

“Shooting Stars” by Kelis feat. Pharrell 

Noul sound al piesei” Shooting Stars “este o piatră de temelie pentru Pharrell, mai ales datorita featuring-ului cu interpreta Kelis, nume care a cam disparut in ultima vreme din peisaj.

“Imagining What To Do” by Helado Negro 

Piesa are ca focus vocea cu timbru aparte a lui Helado, sunetul de chitara iberica si muzicalitatea versurilor.

“Puppet” by Tyler the Creator 

Piesa lui Tayler alaturi de Kanye West are un vibe exotic si e plina de mesaje puternice. Merita ascultata cu volumul la maxim!

“In Lust We Trust” by Steve Lacey 

Piesa “In Lust We Trust” este extrem de lirica si cu o muzicalitate aparte. Sună ca un cântec care descrie dragostea precum o poezie moderna. De ascultat!

“HER Love” by Common feat. Daniel Caesar 

Piesa lui Daniel Caesar este de fapt un remake al unei piese din 1994. Practic e un omagiu adus culturii hip-hop la 25 de ani de la piesa originala.

“Ice Water” by Loyle Carner 

Piesa “Ice Water” a rapperului britanic Loyle Carner este una dintre cele mai bune piese de dragoste ale acestui sezon. Un videoclip minimalist dar plin de emotie. De ascultat!

“Hard To Believe” by Kindness feat. Jazmine Sullivan and Sampha

Piesa lui Jazmine Sullivan vine cu un vibe acustic vioi, care este sustinuta de un ritm  eclectic, un amestec de trecut si prezent.

Cellophane by FKA Twigs

Piesa Cellophane are un videoclip bucolic, cu multe elemente onirice si culori intense. Iar sound-ul e pe masura imaginii.

“Barefoot in the Park” by James Blake feat. ROSALÍA

“Barefoot in the Park” este o piesa de dragoste superba semnata de James Blake si ROSALÍA. Piesa are parfum iberic si note de flamenco, versuri cu vibe exotic si o muzicalitate aparte.

Lizzo – JUICE

 Piesa Juice are o vibratie de anii ’80 si este o altfel de melodie de dragoste. Cu un videoclip tehnicolor care include mai multe efecte speciale, “Juice” este un imn pentru cei singuri.

“Miss Me” by Toro y Moi feat. ABRA

https://www.youtube.com/watch?v=hfEvtIkcoV0

Croatii de la ABRA surprind o melodie usoara, dulce, un amestec de culturi si sunete. Voua care piesa v-a placut cel mai mult?

Autor: Bogdan Daradan

Sursa: harpersbazaar.com