Cele mai bune look-uri de la Gala LACMA 2023

Gala de Artă și Film LACMA din Los Angeles adună an de an un covor roșu plin de celebrități, dar petrecerea din acest weekend a părut mai strălucitoare ca niciodată. În lipsa premierelor majore de filme din cauza grevei continue a SAG-AFTRA, vedetele de la Hollywood au venit în număr mare, oferind o varietate glamour de rochii de seară și costume. Și, dat fiind că seara a fost prezentată de Gucci, mulți participanți au ales ținute impresionante de la casa de modă italiană.Care sunt momentele de modă ale galei?

Au existat momente spectaculoase ale cuplurilor, cum ar fi atunci când Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns pe covorul roșu: Lopez a purtat o rochie de culoare șampanie de la Gucci cu un corset din mătase și o fustă de dantelă, în timp ce Affleck a ales un costum clasic negru. Alte vedete au ales să strălucească singure. Kim Kardashian a stârnit un val de entuziasm într-o rochie roz aprins, fără bretele, completată de mănuși negre. Billie Eilish a purtat un set monogramat de două piese Gucci, însoțit de noul sac vegan Horsebit al casei de modă. Lupita Nyong’o a purtat o rochie de tulle burgundy Gucci, cu bijuterii spectaculoase de la De Beers. Rosé de la Blackpink a optat pentru o rochie cu flori pe un umăr de la Saint Laurent.

Farmacistii Catena recomandă Rehidrafort cu aromă portocale de la Naturalis, un supliment alimentar sub formă de săruri de rehidratare care contribuie la restabilirea echilibrului electrolitic prin compensarea rapidă a pierderii de minerale și lichide. Datorită compoziției echilibrate de ingrediente active, Naturalis Rehidrafort ajută la corectarea stărilor de deshidratare.

Între timp, distribuția filmului “Killers of the Flower Moon” a avut un moment în lumina reflectoarelor după ce premiera filmului lor a fost înăbușită de grevă: Lily Gladstone a purtat o rochie roșie cu mantou Gucci cu accente transparente, completată de cercei creați de designerul indigen Jamie Okuma, iar Cara Jade Myers a arătat minunat într-o rochie albă de la Rodarte.

Mai jos, vezi și mai multe dintre cele mai bune ținute de la Gala LACMA din 2023.

Kim Kardashian, Ben Affleck si Jennifer Lopez
Jane Fonda, Billie Eilish, Lupita Nyong’o
Lux Pascal si Pedro Pascal, Lenny Kravitz, Daisy Edgar-Jones
Lily Gladstone, A$AP Rocky, Rosé
Yara Shahidi, Laura Harrier, Greta Lee

Pentru susţinerea procesului de slăbire şi  controlul apetitului, farmaciştii Catena recomandă ApetitSlim Naturalis, sprijina mentinerea greutatii normale, ajuta la eliminarea lichidelor corporale in exces si ajuta la functionarea normala a digestiei. Participa la metabolismul lipidelor si ajuta la reducerea senzatiei de foame.

Paris Hilton, Elliot Page, Jodie Turner-Smith
Cara Jade Myers, Julia Garner, Salma Hayek si François-Henri Pinault
Jodie Comer, Andrew Garfield, Jesse Plemons si Kirsten Dunst

Foto: https://www.vogue.com/slideshow/lacma-gala-2023-best-red-carpet-looks