Cele mai bune momente de la Vogue World: New York

În timpul Săptămânii Modei de la New York, a avut loc VOGUE World – o prezentare live pe podium și o experiență de modă pentru celebrarea a 130 de ani de la înființarea revistei Vogue.

Luni seara, o confluență a celor mai mari vedete, modele, influenceri și designeri din lume au coborât în Meatpacking District din Manhattan pentru a sărbători spectacolul și experiența modei Vogue World: New York. Tot show-ul a fost transmis prin livestream, pe 12 septembrie, dar dacă ai fost ocupată cu decernarea premiile Emmy, nu-ți face griji, mai jos, găsești o listă completă a celor mai interesante momente din Vogue World.

Farmaciștii Catena recomandă StresControl de la Naturalis, un supliment alimentar cu efect benefic asupra stărilor emoționale și a capacității organismului de a se adapta la situațiile de stres.Serena Williams a deschis show-ul într-un outfit personalizat, Balenciaga

Este lumea Serenei și doar trăim în ea, așa cum campioana tenisului și vedeta copertei Vogue a demonstrat încă o dată când a apărut pe pistă într-o rochie și pelerina Balenciaga, cu patru fete care o urmau, cu mingi și rachete de tenis în spate.

Mihail Baryshnikov a dominat podiumul

Nu te poți aștepta ca o legendă a baletului precum Baryshnikov să meargă pe podium atunci când dansul este o opțiune, și exact asta a făcut aseară.

Supermodele „Vogue” prezente pe podium la Vogue World

Irina Shayk, Carolyn Murphy, Imaan Hammam și Karen Elson au fost toate prezente pentru a aduce farmecul lor pe podiumul Vogue.

Lil Nas X a încheiat spectacolul cu o interpretare surpriză a „Industry Baby”

Nimeni nu atrage atenția publicului la fel de bine ca Lil Nas X, care a veni pentru a oferi o interpretare uimitoare. Artistul a interpretat melodia „Industry Baby”, înainte de a-și croi drum pe podium alături de Serena Williams, Gigi și Bella Hadid.

Iulia Mirică

Foto: google images