Cele mai elegante vedete autohtone. Exemple de urmatCele mai elegante vedete autohtone site

Cine a zis ca ar trebui sa avem drept etalon la capitolul vestimentar doar vedete de peste hotare? Iata ca si celebritatile autohtone au devenit demne de urmat in sfera fashion. Cu toate ca se poate intampla sa fim surprinse si in mod neplacut, vedetele care dau chix sunt din ce in ce mai putine si acest aspect se datoreaza si faptului ca divele, de teama sa nu mai fie incluse in categoria prost imbracate, au optat pentru un stilist personal. Iata, in continuare, care sunt cele mai elegante vedete autohtone!Andreea Raicu

raicu 2_resultFara doar si poate, Andreea Raicu este una dintre cele mai elegante vedete de la noi. Inca de la inceputul carierei sale in televiziune, frumoasa bruneta a stiut sa-si aleaga tinutele care sa o avantajeze si sa o puna intr-o lumina buna. Stilul sau minimalist este bazat pe croieli simple incadrate in tinute sofisticate, asta daca vorbim de eleganta pe care o afiseaza seara, la evenimente, caci pentru zi prefera sa adopte stilul casual si comod, pastrand totusi, in continuare, aceeasi nota rafinata si subtila a elegantei. Nu-i plac exagerarile de niciun fel, principiul sau vestimentar fiind „less is more”, iar negrul este amprenta care-i defineste majoritatea tinutelor. Andreea Raicu se poate mandri cu o garderoba plina de piese de rezistenta, astfel incat ii este destul de greu sa dea chix la acest capitol. Nu este adepta bijuteriilor masive si, atunci cand le poarta, le combina cu mult bun-gust. De asemenea, un touch personal sunt clutch-urile pe care le asorteaza atat la tinutele de zi, cat si la cele de seara. Ce nu-i lipseste niciodata Andreei la un eveniment ce impune eleganta? Tocurile! Rezultatul? Un exemplu cu adevarat de urmat!

Andreea Berecleanu

berecleanu 2_resultAndreea Berecleanu este o prezenta incantatoare atat la pupitrul stirilor, cat si pe covorul rosu si in viata de zi cu zi. Este, fara indoiala, o femeie frumoasa, rafinata, eleganta, gratioasa si stilata care stie sa se faca admirata prin insasi feminitatea si blandetea pe care le emana prin toti porii. Este un exemplu de urmat atat pe parte principiala, cat si ca stil vestimentar, avand un puternic bun-simt estetic. Andreea Berecleanu stie sa iasa in evidenta prin outfituri clasice, dar cu accente moderne, asortari cromatice incantatoare si nu exagereaza niciodata cu accesoriile. Un atu al vedetei este capacitatea de a-si adecva tinutele la evenimentele la care participa si, astfel, de a obtine laude si aprecieri din partea criticilor de moda.

Adelina Pestritu

pestritu 2_resultO revenire spectaculoasa la capitolul vestimentar o are Adelina Pestritu. Daca pana nu demult afisa doar tinute sexy si provocatoare, duse de multe ori la extrem, iata ca fosta prezentatoare TV pare ca si-a gasit calea in moda. Nu a renuntat la stilul sexy si chiar ar fi fost pacat, avand in vedere ca silueta o ajuta, insa a renuntat la extravaganta de prost gust care il insotea. Am putea spune ca a devenit o aparitie eleganta pe covorul rosu si merita toate aplauzele noastre. Adelina imbraca putin din toate, insa niciodata nu face combinatii neinspirate intre stiluri vestimentare. Fie ca poarta sport, fie ca poarta business, senzualitatea este caracteristica sa definitorie. Un alt plus adus de curand imaginii sale este machiajul care nu mai incarca tenul la fel ca inainte.

Sursa foto: facebook.com

Text: Madalina Manole