Cele mai frumoase culori de păr pentru iarna 2020-2021

În fiecare iarnă, pe măsură ce trăim viața sub multe straturi de haine, ne bazăm pe aspectul părului, fiind și singura porțiune pe care o lași neacoperită, pentru a ne scoate din acea monotonie. Dar în 20202, o schimbare pe vreme rece poate fi mai mult decât o schimbare de look, binemeritată.

Potrivit lui AJ Lordet, colorist la renumitul salon Frederic Fekkai Soho din New York, multe dintre noi ne-am redescoperit culoarea naturală a părului în acest an. „Multe cliente au văzut culoarea lor naturală după mulți ani sau și-au vopsit părul singure pentru prima dată”, spune stilistul. “Cu un viitor incert, cred că vom vedea aspecte care sunt mai naturale și mai de lungă durată.

În ceea ce privește culorile, paleta pentru această iarnă este una mai cladă și în nuanțe deschise. Ciocolatiu bogat, neutru sau arămiul deschis vor fi cele mai folosite nuanțe de păr. De asemenea, se poartă foarte mult tonurile strălucitoare funky, precum albastru, violet și roșu aprins, însă stilistul sugerează că ar trebui să lăsăm rădăcinile cât mai naturale și să punem culoare doar pe lungime.

Acum, că știm care sunt tendințele în această iarnă este timpul să alegi una dintre sursele de inspirație de mai jos:Gingerbread (turtă dulce)

Dacă te gândești la acest arămiu ca vaa deveni mult prea roșu pentru gustul tău, alege această iterație subtilă și caldă ca Emma Stone.

Rădăcini pământii

Acest aspect este ideal pentru brunetele naturale care iubesc blondul și decolorarea; rădăcinile crescute sunt din nou la modă.

Caramel

Șuvițele drăguțe, vopsite cu elemente evidențiate pot încălzi șuvițe maro simple.

Blonde Roast

Vrei să te faci blondă, dar să păstrezi o anumită căldură? Nuanța de blond aleasă de J.Lo arată minunat pentru tonurile medii ale pielii.

Ciocolata calda

Buclele adânci și întunecate ale lui Megan Fox își iau dimensiunea din câteva șuvițe subtile de maro-ciocolată. Dacă pielea ta este într-un ton neutru, această tehnică poate face părul închis mai ușor de purtat.

Blond cremos

Dacă ți-ai luat câteva luni de pauză de la dispozitivele de styling cu caldură și părul tău a devenit ceva mai sănătos și mai puternic, este timpul să te vopsești blondă. Cere-i stilistului tău un blond strălucitor și cremos, dar nu platinat.

Ciocolată

Cu cât părul este mai întunecat, cu atât este mai dulce nuanța. Dacă vrei să arăți la fel de ispititor ca Dunn, trebuie să alegi o nuanță atât de statement ca aceasta. Această culoare de ciocolată lăptoasă va funcționa cu fiecare articol din garderoba ta și nu va necesita multă întreținere în salon.

Roșu bogat

Doar pentru că vremea este rece nu înseamnă că părul tău nu poate fi fierbinte. Vospește-ți părul cu un roșu bogat. Nu te mai speria de această nuanță stacojie – știi cum ai visat cu ochii deschiși la o culoare îndrăzneață cel mai mult timp.

Icy Lavender

Vedeta din serialul Euphoria, Hunter Schafer arată exact cum să porți nuanța supremă de primăvară a pastelurilor frumoase pentru temperaturi mai reci. Acest stil dovedește că nuanțele în două tonuri se potrivesc în fiecare sezon.

Dacă îți dorești o culoare perfectă pentru noul sezon, descoperă vopseaua permanentă de păr de la Color&Soin, disponibilă în toate nuanțele. Și ce crezi? Acoperă și firele albe!

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.marieclaire.com