Cele mai frumoase cupluri de la Oscar

Cele-mai-frumoase-cupluri-oIata ca si iubirea a fost invitata la festivalul decernarii premiilor Oscar 2016 si a pasit misterioasa pe covorul rosu. Fie ca vorbim de prietenii adevarate, fie ca vorbim de cupluri celebre, ne-am propus sa va dezvaluim cele mai frumoase perechi, demne de Oscar.Leonardo DiCaprio si Kate Winslet

Fara indoiala perechea serii a fost formata din Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. Acestia au sosit impreuna, au pozat impreuna, iar fotografiile au facut de indata inconjurul lumii primind zeci de mii de aprecieri. Protagonistii celebrului cuplu din Titanic au demonstrat ca ii leaga o stransa prietenie, veche de 19 ani, care a fost incununata cum nu se putea mai bine in aceasta seara de Oscar, cu atat mai mult cu cat Kate a izbucnit in lacrimi atunci cand Leo a primit celebra si mult ravnita statueta de aur.

Lady Gaga si Taylor Kinney

Excentrica Lady Gaga a reusit sa uimeasca si de aceasta data, insa nu va imaginati ca a iesit in evidenta prin piese vestimentare socante, asa cum ne-a obisnuit pana acum, ci, din contra, diva a ales o tinuta eleganta si o coafura clasica care, cumva, aminteau de Marilyn Monroe. Insa, cireasa de pe tort a fost sarutul pasional pe care i l-a oferit logodnicului sau, Taylor Kinney, chiar in fata camerelor de fotografiat.

Sylvester Stallone si Jennifer Flavin

Sunt casatoriti de aproape 20 de ani, au impreuna trei copiii si continua sa straluceasca ca in prima zi. Aceasta a fost impresia pe care Sylvester Stallone si Jennifer Flavin au lasat-o pe covorul rosu la Premiile Oscar 2016. Cei doi s-au remarcat printr-o eleganta clasica dar si prin atitudinea calda pe care si-au revarsat-o intreaga seara unul asupra celuilalt. Cu alte cuvinte: un veritabil cuplu de Oscar!

Michael Fassbender si Alicia Vikander

Cu toate ca nu au confirmat oficial ca ar avea o relatie, Michael Fassbender si Alicia Vikander au format un cuplu perfect in seara Oscarurilor si s-au facut remarcati nu doar prin rafinament si eleganta ci si prin sarutari si gesturi tandre.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis

O pereche perfecta, solida si fericita, Olivia Wilde si Jason Sudeikis, au imprastiat zambete largi intreaga seara de Oscar. Cei doi isi impart viata de doi ani si au un copil impreuna iar linistea si implinirea din viata personala se rasfrang in fiecare gest si privire pe care si le ofera.

Sursa foto: google.com

Text: Madalina Manole