Cele mai inspirate coafuri de la Globurile de Aur 2013

principalaCa in fiecare an, decernarea premiilor la Globurile de Aur este un eveniment fastuos, cu o mare pregatire si cu reguli intotdeauna bine stabilite in ceea ce priveste tinuta, coafura, machiajul si accesoriile. De data asta vorbim despre par si care au fost cele mai inspirate coafuri purtate de catre vedetele de peste hotare.

 

Bucle, bucle si iar bucle…

Acestea au fost alese de multe vedete, indiferent de modelul lor cu exactitate, buclele lejere sunt usor de realizat si ofera mereu un look sexy, plin de mister si degaja un aer al seductiei si al romantismului. Buclele jucause au mai fost purtate de sustinatoarele sexului frumos si sub o alta forma. O carare pe mijloc, bine pronuntata si cu grija aleasa, restul parului dat pe spate, prins cu agrafe si ondulat in bucle mari si estetice.

Cocul impletit a fost o optiune pentru acest eveniment, impletiturile lejere, comode au facut deliciul privitorilor evenimentului. Fie ca s-a optat pentru impletituri lejere si mari, fie ca acestea au fost bine stranse intr-un coc elegant prins la spate sau intr-o parte, rafinamentul a fost bine pronuntat, cocul impletit, cel retro sau chiar cocul sofisticat, toate au constituit alegeri  inspirate.

Un coc retro este un model de coc prins la baza capului, mai exact la ceafa, cateva suvite sunt lasate libere si ondulate lejer.

Un coc sofisticat este si arata sofisticat! Este foarte bine definit, fie tot parul este bine prins la spate, fie bretonul este lasat separat, restul parului este prins cu ajutorul agrafelor.

Nu toate vedetele au optat pentru coafuri sofisticate, nu au riscat sa apara cu modele prea complexe tocmai pentru a nu fi criticate.  Parul lung a fost bine pus in evidenta. Un par plin de stralucire, un par sanatos exprima senzualitate lasat liber, fie el drept sau ondulat.

Accentul este pus pe intreaga infatisare, fiecare parte a corpului fiind bine analizata, vestimentatia, accesoriile si coafura sunt in stransa legatura cu comportamentul pentru a putea exprima mai bine si mai corect starea sufleteasca.

Text: Maria Camelia Diaconu