Cele mai stylish ţinute de petrecere ale ducesei de Cambridge

Cunoscută pentru apariţiile ei sobre şi elegante de zi cu zi, Kate Middleton reuşeşte să atragă privirile şi atunci când poartă culori tari şi modele sofisticate la diferite evenimente organizate de Casa Regală britanică. Ducesa de Cambridge ne oferă, de fiecare dată, masterclass de stil, mai ales de când a intrat în familia regală. Cum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, am făcut o selecţie de ţinute pe care Kate Middleton le-a purtat de-a lungul timpul, poate te inspiră pentru petrecerea de Crăciun sau pentru cea de Revelion.Decembrie 2011

În 2011, în ziua de Crăciun, Kate a ales, pentru prima ei apariţie de la Biserica Sfânta Maria Magdalena, un trenci de culoarea murei la care a asortat o pălarie din catifea în aceeaşi nuanţă. La party-ul de Crăciun, din acelaşi an, ducesa a ales o rochie lungă, din catifea neagră, creaţie a casei de modă Alexander McQueen.

Decembrie 2012

Dacă petreci Crăciunul cu familia, îţi propunem să alegi o rochie în carouri, precum cea pe care a purtat-o  Kate Middleton în 2012, creaţie a aceluiaşi designer.

Decembrie 2013

În 2013, ducesa a impresionat invitaţii printr-o rochie ivoire marca Roland Mouret, în cadrul unei ecranizări a lui Mandela: Long Walk to Freedom. O săptămână mai târziu, aceasta a apărut la petrecerea de Crăciun organizată în cadrul Muzeului de Istorie de la Londra, într-o rochie lungă, cu dantelă neagră de la Temperley London.

Decembrie 2014

În decembrie 2014, William și Kate au călătorit în New York pentru o vizită de două zile. Kate, care era însărcinată cu prințesa Charlotte la acea vreme, a ales o haină în stil bouclé, cu o notă de paiete de la brand-ul Seraphine.

Decembrie 2015

Kate a ales un clasic de încredere – mica rochie roșie – pentru o petrecere de Crăciun la Anna Freud Center, pe 15 decembrie 2015. Stilul ei plisat chic a fost semnat de McQueen.

Decembrie 2016

În 2016, trio-ul regal a participat la o petrecere de Crăciun pentru voluntari, la o asociaţie de tineret cu sediul în Londra. Kate a purtat o rochie cu imprimeu roșu cu verde de la Vanessa Seward. În prima zi de Crăciun, ducesa a arătat imaculat într-o haină cu curea de Hobbs asortată cu pantofi în aceaaşi nuanţă și un clutch.

Decembrie 2017

Tot în prima zi de Crăciun, în 2017, Kate a ales să poarte un trenci în carouri marca Miu Miu.

Decembrie 2018

În cadrul unei petreceri de Crăciun, în 2018, ducesa de Cambridge a îmbrăcat o fustă impresionantă de tartan, marca Emilia Wickstead, pe care a asortat-o cu un cardigan din cașmir decupat de la Brora și cizme peste genunchi din piele de căprioară. Pentru recepţia de la Palatul Buckingham, ea a ales  o rochie lungă cu un touch sclipicios, de la Jennz Packham şi o diademă de la Lover’s Knot.


Decembrie 2019

Anul acesta, pentru recepţia corpului diplomatic al reginei, Kate a purtat o rochie lungă de caifea bleumarin, de la Alexander McQueen, pe care a asortat-o cu bijuterii şi o tiară.

Text: Bettina Cristea

Sursa foto: Hepta si Harper’s Bazaar